ads

Thursday, October 29, 2009

pantang!!

okeh..ni post org maleh...kurang huruf..banyak santapan mata...okeh..sila nikmati..


tolong pakei red eye punya tropong k..harap maaf...kegelapan dunia semakin menjadi3..


tngk en. mos da tau dia nak wat apa...ni cara nek moto dengan ayu nya okeh...yg sebelah tu plak cara nak dok kat blakang..ala2 pakei kebaya...yg ujung tu plak nak speed trap la tuh..



tolong fokes kat ujung kiri k...yg 2 tngah berdiri ruh sekadar hiasan putrajaya...hahaha

muat dak keta sekecik ni di naiki oleh en. mos, en. mijea, cik los, en. pemain-bola-sepak-negara, dan jugak en. Ku****...nama terpaksa dirahsiakn kerana terdapat unsur keganasan...


en. mos tengah cek palanhg kat jmbtan tuh...nie mmng keja part time en. mos..

gmbar ni sekadar hiasan...kerana aku berpendapat gmbaq ni not-bad-try-again...sbb lighting yg ok-cun...err...cuma plakon kita maseh mengekalkan pelakon tempatan...wakakaka..


ermm...speechless...da tatao nak p mana...danau kota da tutup...

posing saja di mana2....en. mos dan teman nya.. cik los...


"bertukar...........!!!! ish... awat x tukaq lagi nih...raksaksa da dkat...kecut prot aku.." kata kedua2 ultraman..



"woii!! atngkap cepat gmbaq...kna langgaq aku sia2..cpt", kata cik los...


i luv dis picture like-a-zillion...*cdt 2 en. mijea...
london bridge is falling down..falling down2...lalalala~~

mahu ku finish kan santapan mata ini dengan pic yang xdak maksud nih..terima kasih kerana sudi kan mata anda di jamu...

bila aku pantang di ajak..begini la jdik nya..harap maaf to my chentaku...xsmpat kjot time 7.30 pgi..tpi smpat kat breakfast ng awak=)..

so long...........

6 luahan perasaan =):

cik.aya said... Reply To This Comment

report cik megi.
kuaq maalam!
heheh

dyla ahmad said... Reply To This Comment

sshh!!! jgn bagitauu...hehehe

megi said... Reply To This Comment

erm..tula..
dorang bg lak awak kuar..
slalu asek xbg..
erm..
takpe la..

dyla ahmad said... Reply To This Comment

huhu..sy mintak maaf...

wanhairi said... Reply To This Comment

mcm ni ke overnight...cam best je.. xpenah wat...kalo kt bilik tu pggil overnight x???

dyla ahmad said... Reply To This Comment

hehe..
yg tu gud nite..
jom laa..
nnti kita p overnite ramei2..