ads

Monday, December 14, 2009

lama aku x merapu...

ini lah jadual ku kat umah..
memandangkan mak keja..
aku telah di nobatkan sebagai suri rumah separuh masa...
kenapa separuh masa...??
yala...
cuba kira brapa jam aku berjaga...
bangun pagi2...
p/s:pagi aku pukul 12 okeh...
aku nak mengeliat...crik towel..
msg chentaku..
kdng2 tetidoq balik..
so plus minus..
dalam 1.30 tnghari la kan..
hahaha...
aku pun bangun...
menda 1st yg aku bwt..
p dapoq bukak tudung saji...
bkn sbb aku lapaq..
aku nak tngk mak aku masak ka dak..
huhuhuhu..
kalo masak...
alhamdulillah...
kalo x...............
aku la kna bertungkus lumus masak kat mak aku..
sejak minggu lepas..
mak aku ada habit baru..
dimana.............
mak aku bangun terus pegi keja...
huhuhu..
maka aku pun menggunakan minda aku yg separuh sedar nih..
untuk brainstormmm....
bak kata jimy neutron...pikir3..!!!
ku pikiaq menatang apa la aku nak masak nih..
kalo ikot ati aku..
aku x makan pun xpa..
aku smbung tidoq ja..
tpi nnti adik aku kebuluq..
sapa nak tanggung..
aku jugakkkk....
aku msk se simple boleh...
tpi simple aku ada la sejam setengah...
untuk masak 2 lauk dan nasi..
maka...
dekat kul 3 lunch adik aku..
hahaha
okeh2...
seterusnya...
program aku...
membasoh baju..
uhuhu..
setelah membasuh baju...
aku dengan menggunakan high pitch..
panggil adik aku suruh sidai baju...
fuh...
penat3....
lpas tuh time aku men game okeh..
jgn kaco..
hahaha..
tpi kalo chentaku msg harusla membalas..=)
sngt rindu dia....
hermm...
cuti2 nie...
ape kawan2 sy bwt yer...
huhu..
nak kuaq fulus xdak..
dwet yg dinntikan x masuk2 lagi pun..
huhuhu..
encik selotape...
sy merayu..tolong la masokkan dwet secepat mungkin..
huhuhu..
okehh..
selamat menghabiaskan sisa2 hidop kat umah..
pasnih..
nakk kne bertungkus lumus..
chaiyok3...........
untuk sahabat2 ku yg jaoh dimata...kenang daku dalam makan
mu..wooooo..
hahahah...
jmpa kat kolej....
=)
untuk chentaku..
nnti sy balik k...=)

4 luahan perasaan =):

megi said... Reply To This Comment

ye baek..

dak M&M's said... Reply To This Comment

oit makcik...!!!!
bagos2..g masak
nnt leh kawen cepat..
hahaha

dyla ahmad said... Reply To This Comment

to cik megi: bgos3..
to gule2: harusla..aku tngh praktis nie..hahaha

budakmentah smt.ktn said... Reply To This Comment

gula2???
hahaha..kelakar giler nama...
aku add skit..gula2 seposen 4bijik...hihihi..jgn marah chek~`