ads

Wednesday, February 17, 2010

jalan2 lagi...meh tengok...=)

hari isnin kami penoh dengan gelak tawa...kenapa aku guna kami...sbb aku bahagia ada mereka..=) sperti manusia2 laen..kami jugak punya nafsu..eh..apa mcm penglipur lara plak nih..kami (1 kurita & 1 mutu) kami mencari2 kedai untuk makan..aku, q ng teng nak mkn rasa mas..soo kami tapau then g mkn kat mcd...aku maleh nak bercerita panjang...dibawah ini adalah santapan mata...sila nikmati...


haha...dabel+prosperity+ayam+spicy=mulut angelina jolie...haaha...

q nak kontrol saja....hahaha...pinat kepedasan tapi bwt2 tahan..kih3...

nak pegang ayaq sambil thumb up..hahaha..teng la tuh..romantik katanya...

no3......ini la..org2 yang gila kamera...

kan da ckp..mimi nie suka raba org..tngk tngan dia terbang...hahaha..


lepas abeh mkn kami balik dan amik beg si Q ng teng..nak antar kat komuter..kami pun p la kat mines...dengan satu tujuan, satu harapan, satu malaysia..eh....untuk karaoke...gmbaq dlm karaoke..aku xleh nak siarkan kerana mempunyai unsur2 18sx..hahaha...then kami pun bergegas balik..sbb pinat ajak g obenite kat seremban then g PD...okeh..di bawah adalah aksi2 lucah mereka semasa dkt datarn dekat ngan terminal 1...


atceli pokok ni ada macam water drop...hahaha..aku jakun ok..teruja kot....hahaha

hahaha,,ni nak menghabiskan memory hp sebenaqnya..sila abaikan..

mcm power rangers kan..hahaha...versi pompuan.....aku nak power rangers kaler merah!!!haha

hahaha,,aku nampak kepala ja pun jadik la..hahaha...

siapa bilang gadis melayu x menawan.....ewah...hahah...

setelah puas bergumbira disana..kami meneruskan perjalanan ke PD....haahha...sul x sabaq gila...nak tngk pantai katanya...haha...ni 1st time sul nak p PD...haaha..x tdoq ok dlm keta...

suasana agak 18sx ya..hahaha...masa ni kami da jalan dekat ngan laut..air surut...ketam2 pun banyak....ingat nak tangkap nalik bwat gulai..tpi..kami mengambil keputusan untuk masak ketam dikedai..hahahah.....


hahaha..pinat kata kena rapat2..kalo x. xmsok gmbaq....

last but not lis....inilah kaki2 yang telah menjejakkan kaki kat pantai pada malam yang hening dan ditiup bayu sepoi2 bahasa itu....thanks a lot 2 pinat...our tourist guard..=)

nnti kan post aku yang akan datang...aku nak g oliday tengganu lak ujung minggu nie...=)
doakan keselamatan aku....

8 luahan perasaan =):

b!Ntang said... Reply To This Comment

beshnya obenyte!!!
teringin!!
tp..;)

cik botoX said... Reply To This Comment

owhh...sbr2....masanya akan tiba...=)

hamihemo said... Reply To This Comment

x aci3x nak ikut..tapi nape ada 3 kaki berbulu lebat 2
heheheeh

aliya azizan said... Reply To This Comment

adila.
yg baju merah tu sapa nama?
looks so familiar to me.

megi? said... Reply To This Comment

aah..best nye..
kalo la leh ikot..

cik botoX said... Reply To This Comment

-->mijea.:2 sahabat pinat ok...bukan kaki aku, mimi, jan, pinat mahupun sul..haha

-->aliya: yang baju merah tu jan...dulu matrik kdah..kwan kot..

-->megi: oh..awak keja..saya xnak menyusahkan awk..=)

megi? said... Reply To This Comment

xkeje...
tipu...

cik botoX said... Reply To This Comment

owh..mntk maaf..