ads

Saturday, February 13, 2010

rezeki x diduga..=)

pada tengah hari tdi...saya bersama kawan saya telah merempit ke mines untuk membeli present kat bapak nya..saya selaku pemandu motorsikal memecut bak kilat sabung menyabung ke sana..sesampainya kami di sana...kami terus melulu ke kedai untuk mencari seketul baju setelah membelek segala gala nya...barang yang dicari sudah dijumpai...tetapi mata saya lebih tertumpu kepada 1 blouse yang menarik hati saya kesana...tanpa melengah kan masa, saya bersama kawan saya, atau lebih dikenali sebagai keChik, telah menyambar bebera..pa ketul baju untuk dijadikan mangsa rogol kami...eh silap..mangsa Cobaan kami...selama lebih 1 jam kami berdua berulang alik ke fitting room..akhirnya...keputusan telah dibwt..3 ketul baju telah kami pilih..kami bergerak pulang..lalu sahabat saya mengajak untuk join besday party bapak nya...BBq katanya...owhh...sangat seronok rasa hati..kami bergegas kesana...bakar2, makan2..lalu kami bergegas balik kerana aku ada satu slot untuk costume maker...memandangkan aku adalah costume maker terkemuka dunia, aku telah membalut sahabat aku menjadi poc*ng..owhh...menaktkan..maka berakhir sudah cerita saya..semoga bertemu di hari yg laen, time laen, ngan tajok laen..

dibawah adalah saat berbeku...rezeki tak diduga.....

4 luahan perasaan =):

Lt. fDanialz said... Reply To This Comment

seronok ang shopping sane sini..

per2 pun, just nak share 1 entry bes huu
"Nafsu mengatakan wanita cantik atas dasar rupanya,
Akal mengatakan wanita cantik atas dasar ilmu dan kepandaiannya
Hati mengatakan wanita cantik atas dasar akhlaknya,
Dan iman mengatakan wanita cantik atas dasar agamanya"


untuk maklumat lanjut, boleh la rujuk ke Kecantikan seorang wanita mengikut pandangan seorang lelaki

hans said... Reply To This Comment

alhamdulillah rezeki murah kan

cik botoX said... Reply To This Comment

alhamdulillah...=)

Lt. fDanialz said... Reply To This Comment

terima kasih hans