ads

Friday, March 05, 2010

postestosteron...eh..haha..

assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh...

dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim...saya selaku penconteng di blog ini ingin memohon maaf kepada semua pmbaca blog beta aku hahaha..sat aku sat saya...tampaq dahi naya...aku nak say sori yg tersngt2...aku sngt bz....aku nak cover balik seminggu punya cerita…

maka di kesempatan ini..aku nak membebel sbnq nya...utk yg x larat baca..xpa..aku pahamm..siapalah aku...kih3... utk yg nak baca siap2 kan lah keropok, ayaq oren ka, satay hji samuri ka, apa ka...blh dinikmati smbil baca en3 nie...

pada minggu lpas...aku p kem math...aku bhgn protokol (x protokol sngt pun) soo aku p la kem tuh...ok..aku nak bagitau yang aku x lemas masa bwt water crossing sbb ada life jacket...haha...aku cerita serba sedikit la noh...haha..setibanya disana..mkn2, pastu maen2...mlm nya ada solo walk...ngko jalan la sorang2 dalam hutan tuh sampai jmpa org laen...ikut tali rafia....dengan tali rafia nya putus..mujuq aku x sesat....

tpi bkn tu yg aku hilite kan...sesampai nya kat puncak, aku baring tngk langit......ada bintang!!...kata hati aku...rindunya kat umah...kalo kat umah, lepak2 kat pelenggaq (pondok kecik) smbil tngk bintang..tiba2 aku rasa nak balik png....dengan bulan penuh nya....kalo ada cik megi kat sebelah nie...haihhhh....malaih nak habaq...syok gila laaa....tpi...xpa...ada shbt2 aku pun, tu da jdik precious moment da..

esok nya, maen flying fox...kata ayahanda (merangkap ketua kem) flying fox blh bwt 3 cara.. yang besa org bwt tu gantung cm besa ja la...yg 2nd mcm superman...yg 3rd mcm keluang man..haha..aku tnpa segan silu pilih supermann...bila lagi kan...da abeh jerit2, saket pinggang bagai...kami p kat maen basah2 ayaq….aku mengenakan life jacket sebetul mungkin…aku tamao lemas bwt kali ke-2…aku ckp kat ayahanda, aku da pnh lms…dengan konfiden nya, ayahanda tu kata…”org yg penah lemas msti blh berenang…” aku terkedu…biaq btoi….maka dengan itu aku berazam (sempat lagi..haha) aku nak belajaq berenang…nnti kalo buah ati aku lms blh aku slmtkan..=) bagos kan aku….hahaha….

**pic akan disusulkan kemudian…

Last weekend aku sngt penat dan hepi….pada hari isnin…aku da rasa x sdp badan….kepala berat, tuhan saja yg tao…berdenyut2 mcm nak meletup..kalo lawan C4 pun kalah..haha…badan lemah mcm baru lepas membajak berhektar2 guna cangkul tumpul…aku da rasa x sht dari balik kem tu g…tpi isnin aku ada 1 kelas ja..so aku gagahkan jugak pegi….abeh kelas aku bercadang nak g PkU (pusat kesakitan unibesiti) aku ingt nak g nek bus ja….maelh nak ssh kan mmbe2 aku….aku tao dorang bz…dengan nak antaq 4 asement…..tpi mimi ajak nek moto..sbb nk antaq moto dia p bengkel sama…aku on ja…di pndekkan cerita…aku dapat MC 2 hari…=)=)=) tpi suma org x pcya…muka aku mcm x saket..tpi lpas balik tuh..aku makan ubat terus lentok di buai mimpi…..mlm tu aku trn jgk bwh..setel suma reja..sbb slasa ada meeting utk dinner…aku gagahkan jugak..slasa aku….sngt hepi…=)=) aku x g klas langsong..niat di hati nak p jugak..tpi… aku gunakan mc aku sebaik mungkin….hahaha….rabu ngan khamis aku kembali bertungkus lumus….jumaat……aku Berjaya hantaq 4 asement..=)=)

weekend yg indah...=) sngt bahagia..thanks a lot 2 cik megi...=) thnks 4 da sweater...wuuuu.....comel3....

Sbnaqnya…aku nak upload gambaq yg banyak…tpi dengan 24 jam sehari…x cukop….huhu..tmbah pulak wifi lembap….nak upload gmbaq satu pun dah mcm siput babi

Xpala…ampa x kesah sngt pun kan…lagi pun x ramei pun melawat blog aku yg serba kekurangan nie…kalo ada silent reader, 2 len cerita la…tpi aku rasa xdak..aku bkn fasha sandak ka, Angelina jOlim ka, mas idaAyu ka….aku xdak fan yg fanatic rasanya ngan aku..huhu….siapalah aku..huhu…

Sebelum aku terus membebel dan menghabiskan keropok ampa tuh..baek aku berenti…harap maaf…en3 ni panjang terlajak…..ni ja kesempatan aku…..

Di kesempatan ni…mcm biasa..msti aku ada wish2 aku ni kan…

Untuk suma mmbe2 aku…gud luck test 2 da nak start…

Semoga setel segala asement yg bertimbun dek gunung senyum…

Jgn tension2…..sbb aku pun tension…hahaha…ingt..ada org yg lagi tension tpi maseh blh tersenyum….jgn jadikkan alasan…

Ok …

sila abaikan tajuk en3...yg tak dak kena mengena langsung...

.

7 luahan perasaan =):

wanhairi said... Reply To This Comment

taK SEMPAT TGK HANG BERENANG!!!

cik botoX said... Reply To This Comment

hahaha...aku bukan berenang renang ketepian...itu YANG PASTI!!!..HAHAHA

wanhairi said... Reply To This Comment

mimi kot~~

cik botoX said... Reply To This Comment

oppsss..=)

wanhairi said... Reply To This Comment

ikan apa banyak bulu ketiak??

megi said... Reply To This Comment

toke ikan...

cik botoX said... Reply To This Comment

btoiiii...=)
anda hebat...