ads

Tuesday, June 08, 2010

post pelik..lihat dan gelak...tq


salam...

post ini seswai untuk mereka2 yg mencarik kasut yg seswai untuk imej pelik tapi benar....
seperti yg terletak di bawah...

owhh slaiper ini seswai untuk ke pasar tanpa ragu2 kasot terpijak air ikan sbb kasot 2 da mmng bau ikan..hehe

high heel ini seswai di pakai ke kedai serangga berbahaya...
kenapa?
sebab..
kalo terpecah kasot anda, labah2 2 akan lari p kat kawan dan sanak saudara dia
 n x menyerang anda..
.kan3...
ye la labah2 2 terkurung, kalo bebas sekali mesti nak jmpa family dia, peluk cium bagai..
hahahaha

weehuu,,,heels nie seswai dipakai dalam umah ataupun ke red carpet..
tpi penat gila nak ginjat..haha

yang nie lagi terok...hahaha...sampai umah sah patah tulang jari kaki..haha




source from : enchek GooGLe (klik sini)

4 luahan perasaan =):

aly said... Reply To This Comment

tang bab ikan tu, sian sgt la kat ikan tu kene pijak ari2..
yg labah2 tu geli grrrrrr

FyZa said... Reply To This Comment

haha..ntah hapa2 pnya kasut..sandal ikan 2 mmg lucu abes..pndk kata suma la..ngarut btul..=)

cik botoX said... Reply To This Comment

aly: hehe...2 la kesian gila...tambah2 kalo terubuk masen yg sedap plak dijadikan selipar..haha

fyza: haha...2 la mmng ngarut gila...saja 4 fun..

Lt. fDanialz said... Reply To This Comment

ahaha aku nak amek gambar kasut ijau tu boleh
hehe