ads

Saturday, August 14, 2010

seharian yang bahagia..=)

assalamualaikum...

seperti yg telah digembar gemburkan oleh aku tadi..yaa..aku g mid...memndangkn hari nie kuar muvee the expendables, mmng aku bercadang nak tngk pun..haha cita tembak menembak....owh...memang taste aku..suka3...MySpace namun tujuan utama aku, sbnqnya nak p mofew..owh maaf cik megi kerana x bagitau hal yg sebenarnya...MySpace

maka sesampai nya kami kat sana, tngk x dak la ramai sngt pun org yg beratuq nak beli tiket wayang...soo..1st choice mmng nak tngk the expndbles..tapi kena siapkan plan B..kalo tiba2 the expandables full kami nak tngk tekken...tapi...nasib menyebelahi kami...wehuuu...=) the expndables memang 2 thumbs up...kalo dengaq masa dia tembak tu..puas gila rasa..hahaha..siap hancuq2 la bdn org..oppss..tercerita plak..haha..apa tngu lagi..mari serbu tngk the expandables MySpace

habes tngk muvee baru ronda2 kat mofew...ntah kenapa nafsu aku untuk bershopping at zero point... ish3...parah2...MySpace sooo aku ronda dengan tahap nafsu yg sngt la choii...

berbuka plak? owhh..hanya se tin nescafe ais dan beberapa ketul marshmallow...cik megi plak hanya MySpace cik megi kata nnti kita mkn  masa balik la..tngk la weii.!!.suma tempat full...ish3....maka lepas ronda2 dan membeli beberapa pasang setokin untuk cik megi, kami pun berambus dari tempat perabih dwet..

destinasi yg dituju?? sup ani utara..eh?? ka ani sup utara?? haha tatao la...janji sup2..tapi mkn nasik...sup perot mmng menu wajib aku MySpace dan tambahan sup daging..jugak feveret aku..haha..apa ja aku x mkn....owh..aku xmkn otak lembu ya kwn2..harap maklum..
dan2....kami p kedai toy land..=))) cik megi mcm biasa...membeli puzzle berjumlah seribu untuk mengisi masa senggang katanya...2 kotak sekali di angkut nya...patot la senyap2 ja dia dok pelok kotak tuh MySpace...aku plak...ala rubik's cube ja aku beli...ingt nak beli helikopter control..tapi.......xdak yg berkenan di hati cik megi..(sebenaqnya aku xdak fulus dah..haha)

setelah itu..hantaq cik megi...tatao kenapa aku rasa sngt bahagia.. MySpace (mula la nak jiwang) alaa...bukan aku kacau bopren org len pun..aku jiwang2 ngan megi ja...haha...tapi kan..aku keep on smiling dari bangi sampai serdang..haha..MySpace rasa bahagia semacam...hehe...lalu..aku memecut balik ke kolej...habes sudah cerita tanpa faedah ini..

terima kaseh kerana membaca sampai ke kesudahan nya..MySpace

okeh mau setadi..=))
jumpa lagik..=)

4 luahan perasaan =):

wanhairi said... Reply To This Comment

weh, aku terpaksa bagi award kt hang... pi ambik kt blog aku bleh dak??

cik botoX said... Reply To This Comment

tamao..
hahaha...

hamihemo said... Reply To This Comment

Soory x baca habis entry ni penat wehhh hhhahaha

cik botoX said... Reply To This Comment

hahaha..
ngeng...