ads

Wednesday, October 06, 2010

entry ringan2 saja...

salam..


aku nak tanya..dlm banyak2 masalah, masalah apa yg ampa x leh nak setel2 smpai sekarang?? aku?? haha..semestinya, aku dengan kemalasan nak stadi n bwt FYP aku yg tahap maksima....walau semalas mana pun aku, bila time basuh baju..kerajinan aku akan meningkat dengan mendadak...tapi..tao dak ampa, yg maseh ada org tertanya2, macam mana aku boleh gila addicted kat basuh baju...(sapa lagi yg akan tanya menda pelik kalo bukan enchek wamozuwaha)....


walau berbakul2 pun baju, aku rela basuh...x kesah la basuh guna mesin ka, basuh guna tangan ka..aku tetap akan bersemangat gila..tapi selalu aku basuh guna tangan..sbb aku x puas ati mesin basuh kan baju aku...haha..(boley ka mcm tuh)..tapi..harus la diingatkan bahawa, aku bersemangat basuh baju senirik..bukan baju org laen..kalo kat umah xpa la...haha...maka yg telah, sedang atau akan memasang niat untuk aku basuh baju ampa, sila lupakan secepat mungkin...aku jugak bercita cita nak bukak kedai dobi senirik... tiba2....... KEDAI DOBI NYONYA....fuh..gila terpampang laaa......berangan lagi...bagus...


di saat aku tengah tension test nie, mulalah topic merapu nie....setakat nie ada lagi 2 test yg perlu diharungi...1 presentation..FYP lagi....owh..indah SUNGGUH...aku nak tulis pasai test pun, da ramai org dok tension2..maka aku buat penulisan ringan ja hari nie..topic pasai basuh baju..haha...ringan kan...


xperlu serabut2 otak pk pasai test yg dah lepas...sbb..bukan boleh ubah pun kan..concentrate yg akan datang..gila positif la aku...sila tabik spring...haha


kalo ampa nak baca pasai demam2 test aku dan kosmate, boleh la melawat blog nie enchek wamozuwaha..ade la sekeping dua pic gua yg xcited nak amik test (okeh tipu..x xcited pun)..muka da nak muntah sbb stadi pun ada...p la kat post INI dan INI INI....


okeh..berakhirlah sudah entry ringan untuk hari nie....semoga anda semua gembira membasuh baju...=))






till then...

4 luahan perasaan =):

wanhairi said... Reply To This Comment

post laaa gmbr hang duk basuh baju... hahaha

megi said... Reply To This Comment

kami nyer baju sebakul je seminggu...leh skalikan tak...

b!Ntang said... Reply To This Comment

wah!!
bley bukak dobi neh!! ;))

nyonya penang said... Reply To This Comment

Q:hahaha...harus la x boleh...camera hp aku bkn kalis ayer..

cik megi: ermm...lepas kawen..hahaha...

cipak: ahaha...ntah2 berangan je lebih..