ads

Friday, November 12, 2010

bodoh @ bijak? u choose..

sesungguhnya org bodoh akan marah terus menerus jika dikatakan bodoh....
sesungguhnya org bijak akan fikir sebelum marah jika dikatakan bodoh..

dan saya sudah nampak siapa bodoh dan siapa bijak...=)






**in case kau baca blog picisan aku ni, dan kau terasa...BAGUSLAH!! u should be ashamed of urself..

12 luahan perasaan =):

akbintangkcikdlangit said... Reply To This Comment

sbau sbau .. :))

klo org yg xde rse pape ble org ckp die bodo cmne lak tu sys???

Wan Zulqhairi said... Reply To This Comment

jgn lupa gossip ngn i nnti ek!!!

Anonymous said... Reply To This Comment

like :)

- kawan cik pontianak dan awak.

nyonya penang said... Reply To This Comment

cik akbintangkcikdlangit: hermm..pelik kan....mungkin, dia tahu dia x bodoh, buat apa nak terasa kan..haa...xpun mmng dia saja buat2 bodo..eh..apebenda plak merapu nie..hehe..

cik Q: owh...ini gosip dunia luar..xpa2...

cik anon: rasa seperti kukenal..=)

ra|nbOw said... Reply To This Comment

well baby. org yg bjak & matang akan berfikir sebelum berckp. berfikir dgn rasional sebelum melatah. ahah. abaikan mrka yg kurang bijak. kte taw kte bijak sudah ckup. u get what i mean. eheh. take care :)

Wan Zulqhairi said... Reply To This Comment

Salam... saya tag korang untuk join contest ni.. hadiah lumayan beb... masuk laa... hadia earing white gold kot.. masuk2.. contest pun senang giler...!!!

http://wamozuwaha.blogspot.com/2010/11/kids-baby-photo-contest.html

nyonya penang said... Reply To This Comment

cik rainbow: =) thanks 4 da explanation..

cik Q: sy x abeh lagi exam, xleh masuk contest lagi..huhu

Wan Zulqhairi said... Reply To This Comment

letak gmbq sekeping ja punnnn...

amira zakiah said... Reply To This Comment

hahaha best betul ayat nie.kebabommmm!

nyonya penang said... Reply To This Comment

Q: nak letak gmbaq itu, small matter, nak pilih gambaq is the big matter...

mira: wuhuuu...toche2...=)

Wan Zulqhairi said... Reply To This Comment

harus gmbr u semua cecantek kannn

nyonya penang said... Reply To This Comment

Q: sebab banyak yg cantek tu la tatao nak letak yg mana tu....