ads

Sunday, March 06, 2011

siapa dia enchek Loading?

salam..


bagaimana hari anda? saya? owh...sngt penuh dan penuh ceria..haha..gila ayat kanak2 ribena..sila jgn tertipu dengan aku yg sopan santun nie... hari ni aku p tngk futsal dengan enchek wanie, sahabat nya dan kekasih nya..kekasihnya enchek taufiq maen utk kolej dia...aku p2 terus sokong ja la..pastu g sokong team kolej aku sat..pastu lepak2 bersama enchek wani dan balik tido..the end.... (tetiba dengaq bunyik cengkerik)


haha..tipu2..aku balik tidoq sat..bangun mandi siap2 p mines jumpa enchek Loading..owh sebenarnya enchek Loading nak bawak 'kekasih hatinya' jumpa aku..tapi 'kekasih hatinya' xdpt datang..maka kami berdua ja..haha..dia dah jnji nak blnja aku spagheti meatball soo...kami menuju ke SR..pastu beli hadiah besday utk 'kekasih hatinya' dan aku membeli sebuah jam kuning yg baru..hahaha...bagus2...


dan apa yg paling aku terkilan..aku lupa nak bawak macaron untuk enchek Loading.. owh..mintak ampun mintak ampun........aku sedaq tadi lepas maghrib..haha gila kejam...xpa wei..nnti aku bagi.kalo abeh nnti aku beli len..


owh..aku jugak berjanji ngn enchek Loading nak memperkenalkan blog kesayangan nya disini..haaa..sila tekan gambaq kat bawah ya.. enchek Loading baru berjinak-jinak dengan dunia blog..aku kenal dia b4 aku ada blog lagi...aku kawan ngan dia dari matriks lagi..kami satu praktikum..kalo buat eksperimen mesti grup ngn dia ngn gule2 skali..(gule2 adalah sejenis makhluk kecil berkaca mata putih..haha)


haaa..jgn memandai ingt enchek Loading tu kekasih saya...kekasih sy ialah enchek megi pojaan hati..enchek Loading adalah teman baek sy..bukan teman-tapi-mesra ya...teman baek...dia juga ada kekasih hatinya senirik..dia mmng banyak tadah telinga dengaq masalah aku yang gila complicated nie..masalah dia pun aku dengaq jugak la..aku bukan nya selfish..haha..sapa kata laki ngn pompuan xleh kawan..haa tngk2.....dun wori..aku kuaq ngn dia pun enchek megi pojaan hati tau...


soo..aku nak congratz kat enchek Loading sbb ada kekasih baru, dan anda hepi semula, dan anda dah ada blog, dan anda jadik kawan baek sy..=) (dan tq belanja SMB..yeahh..haha) dia nie ahli bina badan (hahaha..mmng lepaih nie aku kena maki..) dan juga chef terkemuka dunia...okeh..terus jatuh standart aku sebagai pompuan sejati yg hanya tahu masak spagheti..dia tau msak mcm3...gila syok...ish3....okeh itu sahaja..sila klik gmbaq kat bawah kalo nak p blog dia...




okeh2..aku dah nak tidoq..cover balik tidoq2 aku utk beberapa mlm yg lalu..utk enchek megi pojaan hati, balik sini elok2.....sila mkn jika lapaq..dan sila mimpi sy ini malam..=) (ouwhh..malu2)MySpaceMySpaceMySpace


till then..

2 luahan perasaan =):

Hazrina Erin said... Reply To This Comment

kenal sgt ngn enchek loading tu~dia telah men'stalk' blog sy..hahaha *tipu je*
iming ade gf baru ke?waa..hbt2..haha

nyonya penang said... Reply To This Comment

haha..dia mmng suka menstalk..haha...
haaa...cun wei...