ads

Saturday, September 17, 2011

hectic week..

assalamualaikum...

klas dah start..assignment setinggi gunung...mood belum mood kelas..hidup agak terumbang ambing..

dan

aku dalam proses elokkan sikap...=)

dan

cik M potong rambut..=( (sedih gilaa.....tapi apa kan daya..)

dan

done shopping baju impian..

dan

berjaya ke open house umah ayaaaa...=)




note to myself n u: kan bagus kalau kita memaafkan dari berdendam...=)


3 luahan perasaan =):

lini hasnan said... Reply To This Comment

Betol tu. Saya sedang belajar memaafkan orang sebenarnya tapi bila saya pandang die, saya maseh rasa menyampah. Uhhh, what can i doooo?

nyonya penang said... Reply To This Comment

cuba jgn pandang..hehe just kidding..sabaq lilin...tak semua org sempurna..mungkin kesilapan yg selalu dia buat adalah kelemahan terbesar dia...kita tatao...yg penting hidup kena move on...

Enchek Bertopeng said... Reply To This Comment

Kot ada yang lagi baguih ka Allah nak bg en3.. Gua pun baguih apa.. 2dia.. sempat promote diri... har3!! ya dak popo penang?