ads

Monday, November 21, 2011

sauna with cik pontianak kesayangan..=)

salam alaik..

sabtu yang lalu aku bersama kekasih awal dan akhir aku itteeww, iaitu cik langsuir pontianak kesayangan cik nadaq dan aku telah menghadirkan diri di sesi percubaan sauna dan facial kat LIFE CODE..

jakun la sat boleh masuk sauna oiii...dok rasa macam kat koreaaa dahh..tapi tinggal yg masuk sauna tu banyak yang dah berumur..xdak la yg mcm gadis2 girls generation ka SNSD ka..haha..
melepas...xleh aku cuci mata...haha...sauna untuk laki pun ada..

lepaih tu aunty norma tu buat facial kat kami...
yg aku paling suka bila dia letak lifting gel...huishhh...amazing...muka aku tiba2 ada bentuk V skit kat bawah..kalo dak muka aku mau tahap kembang bermagkok..haha..
mari kita tngk gmbaq yg tidak censored untuk ditayangkan..haha

**mesti dok tunggu gambaq dalam sauna kan...haha..jangan harap..haha

nie time dia check blood circulation..aku sedikit kagum sebab dok tngk kelajuan blood circulation aku..haha...dia kata aku punya normal dan sihat, namun aku ada masalah hati..haha..saket hati kah??

haha..ni masa kat OldTown..tunggu aunty norma..sempat lagi melantak..haha

yg gambaq cik pontianak berdiri tu jalan nak masuk sauna...dan diselit gmbaq kaki iaitu gmbaq wajib dan sedikit gambaq x dak pekdah...

 selepas sauna....we are having food for frenship..=) makan lagi...hahahaha....cik pontianak dah risau aku reja dok ajak makan..haha..

last but not least gambaq cik pontianak kat dalam Life Code..


conclusion: aku suka p sauna tu wei..haha...nak p lagiiii nnti...=) sapa2 nak ikot jom laaa...hahaha


okeh..itu saja dari saya....cik nyonya yg sedang berangan nak kurus...BERANGAN jaaaa laaa....haha

till then...=)

5 luahan perasaan =):

biNtang said... Reply To This Comment

bestnya! kat mana neh? mahai dak?
hehe.. ^_^

nada hanis said... Reply To This Comment

JEALOUSSSSSSSSSS

Anonymous said... Reply To This Comment

hahaha...berat aku trn weyh!

nyonya penang said... Reply To This Comment

cik bintang...dekat saja dengan KLCC...boleh jalan kaki jaaa kalo dari depan Isetan tu..haha...agak mahal la jugak utk student..tapi jgn risau...nak try first time kasik freee punya..


nada hanis..jgn dok jeles sngt la....kalo hg balik ahad pagi pun xpa wei......nnti kita p g..mai la sini tao tao...

anon aka inaq...betoiii kaa betoi kaa? jom p lagi wei..huhu...

biNtang said... Reply To This Comment

owh.. kiranya untuk first timer dy bg free ka? hehe :) cm best! akan di cuba jugak nnti.. kihkihkih.. kena simpan duet neh.. ^_^