ads

Sunday, June 21, 2009

crita taman NeGARA!!


haaa....post ni la yg aku kata surprise cm gila babi tuh..hahaha...padahal xdak pa pun.. menda da lps da..tpi baru nak crita..sbbnya...aku bru dpt gambaq...hahaha..sngt la srunuk. ni masa aku p taman negara ari tuh..kem la kunun...tpi niat di hati nak g jln2 sbnqnya...hahaha..
free plak tuh..sapa tamao...hahaha...plus dpt jupa my bebeh...hahaha tu sbnq2 nya...tengkiu cyg..tanpa mmbuang masa walopon aku ska buang msa kan, ni la pic msa aku p ari tuh...





haa...ni time nak bertolak...huhu..jgn terkejot ngan cra pemakaian aku..aku terpaksa berpura2..hahaha...nnti bru la org tngk aku cm pmpuan..eh..konfius jantina..hahaha..aku pmpuan tulen okkeeyyyy...




haa...ni la yg p kem tuh...dari kiri tuh,

~bendahari kami...hehehe...kaya2...leh pau slalu..

~naib pres kami...kak yong..nnti sy kms bilik meeting yer..huhu..

~timbln pres kami..hahaha...x abeh2.."eh adila..."

~strusnya aku..hahahah..

~instructor..

~exco keusahawanan n krjya kami...hahaha...punya nak sorok la bf dia..

~my partner...s/u 1...chaiyok2...

~naib pres 3 kami....ehem2..bru bli moto da koya..ahhahaha..





haa...apabila tiba di puncak, pnt lelah aku panjat bukit ni pun hilang...gila punya curam...huhuhu mula2 kata skit ja kna jungle tracking...last2 jauh nak mmpoih..aku stitik ayaq pun xdak..ayaq liuq pun kring..ploh ja la yg bnyk pun...pastu..aku pun mnggunakan kuasa VITO aku untuk tahan sapa2 ja yg jln..lalu aku dngn tebal muka nya mintak la ayaq kat sapa2 yg lalu..hahaha..lantak ampa la..janji aku ilang dahaga..wahahahha..


haa..ni la canopy walkway...mula2 rndah ja..pastuh rsa cm jln kat pucuk pokok ja..50 feet from tanah..gila..rsa cm terbang..hahaha..tpi xpa..aku x gayat pun..hahaha...pastuh dngn x se mena2, ada beberapa suara sumbang kat blakang terjerit2 "baek2 adila..takot lemas tinggi!!!"..tnpa berlengah2 aku dengan sekuat ati nya..."kURANG AJAQQQ!!"..

hal ini berikutan pristiwa lalu yg mana aku tlah terlemas ngan sndiri nya kat satu tasek...ish3... memalukan..huhuhu...malu aku..aku rsa stengah air tasek aku telan..hahaha..gila btoi..alhamdulillah aku maseh idop agi skrng..huhuhu..xleh lupa ooo...







ni la pemandangan kat puncak..sngt la tenang..huuhu..rsa cm tamao tron..bkn sbb pa..huhu..sbb penat aku panjat pastu nk kna tron lak..ish3...




ni la aktiviti sblh mlm nya...msok dwn yg sngt la sjuk nk mmpos...pastuh tadah tlinga....sdut ja la apa yg org bagi...ilmu kna crik..kan kwn2..hahahaha..yg dok menyorok blakang aku tuh abg amir..aku nya faci group aku..hehehe..dia sngt bangga ada ahli mcm aku lam group dia..sbb......hahahahaha...aku leh jwb soklan math..hahaha..ada ka patot..neway..abg amir..u rock!!

maka dngan itu..tamat la sudah crita aku yg merapu dan pnjg lebaq nih..sekian......bertemu d tmpat yg sama, tarikh berlainan dngn tajok yg lebih merapu..yeahh........

3 luahan perasaan =):

wanhairi said... Reply To This Comment

ko jwb soklan math???
soklan pa???
susah ka???

Danny Vengeance said... Reply To This Comment

seronok ea angpa g taman negare

dyla ahmad said... Reply To This Comment

to Q:a'ah..soklan tu x ssh sngt pun..hahaha..sng tpi kna pk lebey2..

to danny:hahaha...mstila sngt srunuk..hahaha..free..