ads

Monday, June 29, 2009

bila aku merapu...

ermm..sbnq nya en3 ni..aku nak mmbebel skit..untuk sapa2 yg x larat nak bca..its ok..=)xpa..aku sja ja nak mmberi pndpt aku pasai satu quote ni..ermm..lebey kurang cm ni la..tpi sori yerk Bi aku tunggang langgang...



"logic and reason bring u from point A to point B..but imagination bring u evrywhere"



errr..kira cm tu la yerk..aku terbaca kat water bottle mmbe aku nih..huhu..n bila aku pk dalam2, ade btol nya jgak..x gitu..huhu..ermm..pada pndpt aku la kan..kalo kita asek ikot logic ja, smpei bila kita nak think out of da box kan..asek2, menda yg sma..aku amik contoh la kan..kalo aku kata bunga ros ja..yg ada lam kpla otak most of people, unge ros kaler merah...haaa...cm ne nih?? ish3....xpe2...aku paham..bkn sng nak jdik kreatif n setiap org berlainan tahap imaginasi kita..



tpi aku terpikiaq la kan..cmne yerk nak tngkt kan tahap imaginasi dan kreatif..sbb.....stahu aku, susah untuk org yg malas berpk...bagi aku la kan.......hehehe...tpi..2 pndpt aku ja...



hermm..sampei sini ja kot..huhuhu...mau bwt report utk post mortem lak..huhu..as usual..kje last minit..hahaha..take cre sume...n for my chentaku..sori i'm a bit emo bbrapa ari nih..huhu.. ttkan xleh jupe my cyg..huhu...

3 luahan perasaan =):

wanhairi said... Reply To This Comment

memeng btol2 merapu

dyla ahmad said... Reply To This Comment

hahaa...
tima kaseh sbb stuju ng aku..

Danny Vengeance said... Reply To This Comment

aku tak setuju!!