ads

Monday, August 10, 2009

TERBENGKALAI!!

yaaa...da berkurun lama nya aku x berceloteh pnjg...

suma ni ekoran daripada aku yang tersangat la bz...

bkk laptop pun x brani nak on9..

sbb apa??

bkn sbb tkot kna gigit, kna makan, kna ketuk ketampi ataupun dee ell
ell...hehe..

sbb aku takot terleka dan terkesima..

huhu...

aku bkk pun sbb nak wat C++ aku atopun minit mesyuarat aku..huhu...

dan di kala aku ttba mempunyai kelapangan...

ada sja yang nak memenuhkan masa aku...

aku sja ja p audition announcer konvo..

bley plak dapat..

huhuhu...aku cm ska gak la..=)

crik duit lebey la..nak sara suami ng ank2..hehe.

tpi dengan x semena mena ari rbu lpas aku dpat tau yg jelajah mahasiswa kna g zon timur..

ada lak..kna pi 13/8 smpei 16/8 huhuhu...aku ada test time tu...

sooo..aku pun decide untuk join ke zon utara...pada khmis yg lepas..

so perjalanan tu aku akn cerita untuk post yg laen..

bila aku da dpt pic2 yg cntek..

hehehe...

okeh..

soo..post nih hanya lah sesi ta'aruf..hehe..

okeh suma...

soo aku bagi hint la untuk post2 sterusnya..

post aku akan ada pasai aku p jdik announcer, pasai trip jelajah mahasiswa,

n myb smbungan 'aku, dia dan volkswagen vol 3' yg da lama aku x
berceloteh..

last but not least doakan aku nye test yang berderet2 yer...

till then..

syg ampa suma...

6 luahan perasaan =):

filiyana said... Reply To This Comment

hehehe.syg.i baru tarik diri jelajah 1 mahasiswa.
i signed up 4 zon utara~
tapi last minute changes
rindu kamooo adila syg~

Lt. Danny Rock said... Reply To This Comment

baru aku tego' ang smalam baru update blo'
tahniah2

mCsh0rtY~ said... Reply To This Comment

wawawawa...windu nak dgr smbgan vol.3 tu..cepat la..
wei..giler ebat dpt announcer upm..fuh,,tahniah~windu nak borak2 ngan ko..

wanhairi said... Reply To This Comment

harus laaa...malam ni burger...

dak sengal yg gler m&m said... Reply To This Comment

yo..
adios...
adila!!!!
hehehe

dyla ahmad said... Reply To This Comment

to yana: laaa..
napa xpi??
huhu..kalo x leh kita bersama2..
huhu..
sngt windu hg gak..
kmarin smpat pngl ja hg..
x smpat smbang pun..
huhu..
miz u la dear..
nnti free kta jupa k.