ads

Saturday, October 10, 2009

happening!!! =)

haaa...nie kisah ari raya di mana bdk2 k6 telah berkumpyl untuk tujuan mulia..
iaitu menyambut ari raya..hahaha....
malam nie malam-tangkap-gambaq suma org memang sngt3 la posing maut..
hahaha..maleh nak beletiaq panjang..
tngk la pic2 aku ng syg2 aku yg sngt la besh..=)

nie msa msuk opis..org suruh wat announcement kami dok kalut berposing..=)
as.aku.mijea

nie time karaoke...hahahasngt besh..tpi yg aku x puas ati...mic ada 2..satu laki satu pmpuan..tpi anuarul begitu la gila-mic-nak-mampos smpei nak tercabut b3 mic sbb dia nak kat dia gak 22 mic..owhh..tidakkk...mcm mana kami yg bersuarau merdu nia nak menyebarkan melodi2 indah di hari raya..hahaha..

haa..nie msa maen bunga api...mimii x makan sate lagi tuh..sbb tu dok gigit bunga api..
mintak maaf laa..kawan saya memang mcm nih.haha..


HIDOP BUDAK MATH!!!!! =)



aku ska pic nih..sbb nmpak patriotik kan...ni mijea amik..=)


"hahaha...rasakan!! xdok org nk amik gamaq hg!!"
kata aku kepada as yg tengah merajuk..
hahaha...

nie sahabat2 saya...=)


haaa...nie aku dok maen bunga api..haha..dapat 2 paket kot...org laen 1 paket jaa...
hahhahaah..
mijea nak mencurik api aku la tuh..

gamaq ni aku amik...
sngt ska okkeeyyy...=)


haaa ni aku ng as bersama pakcik..eh!??
sesetengah org ja blh pngl pkcik..
org laen pngl mat ok...hehehe

hahaha..ada nmpak muka aku mcm tngu dwet raya ak??
hahaha
dialog lebey kurang cmni la..
"makcik dwet raya sy triple yerk taun nie...sy posa penoh"
hahaha..dengan muka temberang...

haaa.....aku dikelilingi oleh diva okkeyy...
sblah kiri tuh penyanyi okkeyy..dia merupakan back up singer untuk dato siti..
hahaha..kan is kan..
yang kanan tuh najib..
penari ok..
lembut dari aku of kos..
cklempong plak dia nyer part time job..
ahhaha..

haaa..lupa nak bagitauuu...
kami dapat dwet raya...
pkcik punya geng masak bagi...
sampul besaq..duit kecik..
hahaha
tengkiu....=)

dari kiri: en. protokol, cik rakan muda, cik makanan iftar, cik penari...
haaa....nie la shbt2 sy...=)



okk...aku tutup aku punya post nih dengan pic dari pelbagai kalangan..
ada aku, potographer, penyanyi, penari, junior dan juga ahli sukan..
=)
ok..raya yang indah..=)
terima kasih kawan2...

4 luahan perasaan =):

megi said... Reply To This Comment

ermm...

wanhairi said... Reply To This Comment

sadis sekali...gambarku tiada mbak...

wanhairi said... Reply To This Comment

sadis sekali...gambarku tiada mbak...

dyla ahmad said... Reply To This Comment

apa????
tiada??
xpa..ada kat ati aku..
hehehehe...