ads

Wednesday, November 04, 2009

aku free ke??

oppp...opppp...opppp..
jgn tersalah anggap atau pun menganggap apa2...
aku free mksud nye bukan nak kawen ng aku free2..
ataupun beli tapai yg free..eh..boley ka cm tuh??
adoii.
aku da melalut nie..
tidak2..

aku post menantang nie bukan sbb
nak melalut, melalak, melaloq, ataupun sekutu dngn nya...
aku nak buat pengumuman kat semua makhluk
di pelusok tanah air dan negara2 jiran...
kat sini aku nak bwt 3 pengumuman..
bukan pengumuman raya ataupun esok posa, atopun tok mudin nak kawen..

pengumuman ke1..aku nak bagitau semua sahabat2, jiran2 sekampung, bahawa
aku dah abeh exam finale..hahahha...
sangat la srunuk...dikala org semua bergelut sakan dengan buku,
aku plak bertungkus lumus menghabiskan segala mcm game kat laptop aku nih..
hahahaha.....maaf ya suma..sila bergelut..
jgn endahkan godaan dari aku..hahaha...

pengumuman ke2...aku terpaksa balik untuk seketika waktu ke rumah sbtu nih...
utk menguruskan segala mcm borang berjanji2...
hal ini kerana jika aku x uruskan secepat mungkin,
kemungkinan besaq aku xkan dapat lagi peluang nih..huhu..
inshallah...kalo setel sume nie,
segala perbelanjaan kat universitas aku nih akan di tanggung oleh KPT...
Kementerian Permainan Tembak2...eh bukan2...
tatao la..pikiaq la snirik...
xyah aku nyusahkan mak aku dah..boley mak simpan dwet pegi haji kan mak kan..=)..
alhamdulillah..penantian aku x sia2...=)

pegumuman ke3...untuk sahabat2 aku diluar sana...
aku sudah bilang untuk kali yang ke brapa belas ratus..
yg aku x dak facebook..hal ini kerana....frenster aku senirik pun da berkulat..
mespes aku pun da berbau hanyir...
tpi ak musykil..knapa2???
smlam cik megi telah membongkar rahsia bahawa aku ada mukabuku tuh..
kejadah la...
sapa plak dok baek hati tolong wat mukabuku kat aku nih..
seingat aku...aku mukabuku tu pun x reti guna..(plus maleh nak guna=))
entah la..
skaran aku tngh bertungkus lumus nak delete..
aku mintak maaf untuk teman3..
sbb xdpt bergelak ketawa degan ampa dalam mukabuku tuh..
bkn aku tamao bwt..
cukup la aku concentrate kat blog aku yg tunggang langgang nih...
okeh kawan2..


ermm..
okeh2...esk nak g beli tiket nak balik penang..sapa2 nak ikot jom la...
nak teruskan berjuang..
manyak lagi keja pewaris x siap..
bnyk jugak game x abeh agi..
bnyk jugak muvee x tertengok lagi..wahaha..

okeh2..
untuk sahabt2 aku..
esk jom kta enjoyyyyyyyyy.......
=)

2 luahan perasaan =):

megi said... Reply To This Comment

ye baek..

wanhairi said... Reply To This Comment

Krm slm kt org kg.