ads

Friday, January 01, 2010

apa yang best sngt 2010???

hahaha...arini 010110...wuuu...dah 2010 kan...x ku sangka...ermm..mcm biasa..smlm msti ramei yg p menyeleberet nu year kan...haa..aku??? aku ajak yana kuaq..tpi sian dia..dia nak kna amik aku lak..tpi dia kat kajang..soo aku decide...xyah la kuar smlm...but then yana msg..nak amik jugak...pity on me yerk..???heheh...pastu yana datang upm amik aku...yana datang ng kak midah n fiqah...huhu...nmpk nya kami kehulu kehilir dulu...pas amik aku, yana let me drive.... of kos la...nak amik cik megi..hehe..dah smpai tu. cik megi xdak pun kat bawah....okeh2 tngu la cik megi.... pas tu destinasi seterusnya...nak g tngk fireworks...pastu nak g makan western..k.midah nak mkn western..tpi...jam di tangan menunjukkan 11.30...mcm x smpat nak tngk fireworks...so kami decide nak pegi makan terus...tpi nak ke subang lalu la dpan sunway...tpi jalan tutup lak...huhu...kami pun melencong la sebentar...untuk mendapat jalan yang btol...sadly....fireworks xnampak...dengaq bunyik jaaa...bau asap pun jdik la...k.midah ckp dengaq bunyik bayang ja la kan..hahaha....pastu g watt u-turn g tmpat mkn tu...suma chiken chop...adoiii...kenyang seyh..mash potato aku x abeh da...pastu kami tngk kat pinggan k.midah yang terkurus antara kami tu...wooowww...pinggan ataupun lebey dikenali dengan talam tngl kerana pinggan dia besaq gila...k.midah nye pinggan licin............ish3....k.midah good3....nnti blh bawak agi..hehhe...destinasi seterusnya downtown....yana, k.midah ng fiqah g ronda2..try crocs..last2 k.midah je beli..untuk buah ati nya skali..=) nak beli slaiper kat buah ati k.midah, tapi kami semua kaki kecik3...so suruh cik megi coba...okeh2..just nice =) then beli....pastu yana nak crik shisha...g k.L ermmm...ada tapi cm crowded ja...so kami decide g lepak2 kat dataran..okeh fine...berjota jota orang...wuuu....segala macam jenih reta...ish3....kami lepak2, kutuk2 org..hahaha...pastu abg fizi datang...k.midah nye si jantong hati..hehehe...coba2 slaiper then k.midah di culik..hehehe...so tngl la aku. cik megi, yana dan fiqah...kami decide nak pegi mamak je..nak makan...tapi dalam perjlanan tu, aku da nak pengsan...yana ng fiqah dah lama pengsan..cik megi maseh drive dengan bersengkang mata...sory dear..menyusahkan awak...aku plak??? hahaha...da 90-10 da nak pengsan..mana tak nya...bangun pepagi bute...klas smpai ke 7..ish3...aku pun pengsan skali....ade jgk tejaga...tngk cik megi..kesian dia...huhu...maka aku decide xyah la g mamak..balik je trus...pas antar aku, dorg anta cik megi...then yana ng fiqah g umah k.midah...hermm...abes sudah mlm nu year aku...hahaha...so pesanan untuk yana...dear make sure u punya azam baru menjadik..hahaha..makan nasik lak tdik???

special thnks to:
yana: sbb sudik amik aku..huhu...
cik megi:sbb tolong bawak g jalan2..
k.midah: sbb relax je..ikot kiterong nie...=)
fiqa: yeahh....xkering gusi..=)

6 luahan perasaan =):

oh nada said... Reply To This Comment

syoknya dapat kuaq jalan2 ;)

megi said... Reply To This Comment

ermm...same2..

dyla ahmad said... Reply To This Comment

-->nada: hg kuaq dak yg??
huhu...windunya...

-->megi: sy mintak maaf kerana menyusahkan awak...

filiyana said... Reply To This Comment

Tq megi dila :))
hehehe.TAK MAKAN NASI LAGI!!

dyla ahmad said... Reply To This Comment

waaaa....
good3...=)

b!Ntang said... Reply To This Comment

syoknya bley kuaq..
huhuhu..
teringin!!;)