ads

Wednesday, December 30, 2009

di sini bermula....

hahaha..apa lagi..sem baru telah bermula..azam baru, baru nak mula,...tiap2 thn azam baru... result aku mcm azam lama...baek lah..saya akan coba perbaiki...arghh..sudah la... cakap berbuih-buih...habok pun xdak.. hahaha...ngeng...okeh...kerja akan bermula...mujuq sem nie aku 17 credit ja..huhu..sem lepas 22...mau lengoh mata aku nak menatap macam2..aku jugak berazam utk bwt keja S/U aku dengan cepat2..mujoq aku x pakei berukben..kalo x..mmng aku x wat keja la... hahaha...mujoq..tdi adik aku kol.."wei kaklong...hg nak dak berukben??"...aku dengan 1/3 kesedaran menjawab..aku nak..tapi tiap2 bulan aku xdak dwet nak bayaq..haha..okeh2.. lalu kensel..hasilnya...minit mesyuarat aku bwt pertama kali nya dalam hidop aku...akan siap dengan cepat nya...pasni kita akan bertungkus lumus untuk MMG plak...okeh S/U lagi..MMg ini adlah dinner kolej yg akan di bwt di hotel...hahaha...sngt la susah hati aku..hhuhuu..xpa2....sabaq noh...2 3 ari lagi nak new year dah...uban di kepala aku akan bertambah..ya la..mana ada org maken mude ye tak?? hahaha....bila maken tua, tanggungjawab yg aku rasa maken bertmbah tambah tambah tambah...sebagai anak yg paling jahat dalam family dan paling tua..kamoo kamoo dan kamoo mungkin x merasa beban nya..yaaa....sebnyak mana pun en. selotape bagi aku dwet, aku kna gak simpan lebey dari yg guna....huhu..sabar2....okeh.. ku maleh nak bercerita yg sedey2..biar senyum menutup semuanya..walopun ianya x adil bagi senyuman kerana ianya hanya lah palsu...lebey baek dari banyak hati yg sedey tngk aku mcm nie kan...

ermm..di kesempatan ini, aku dengan merendah diri aku yg agak rendah nie
(kata cik megi)..
aku nak mengucapkan terima kaseh yang teramat sngt kerana tmpa anda, anda dan anda, saya bukan siapa2...mereka yg x lari bila ade air jatoh dari mata aku, bila mulut aku terlebih luahan, dan kata2 aku yg terlebih bicara..huhu...sngt trima kaseh dan maaf berjuta dari aku....

2 luahan perasaan =):

wanhairi said... Reply To This Comment

jom menari2 lagu noraniza ideris...

dyla ahmad said... Reply To This Comment

haha..
okeh jumpa kat pentas malam nie...