ads

Monday, January 04, 2010

brita laPok..bukan bujang LapOk...tpi sdap Mcm kEropok..


okeh3....utk mereka, mereka dan mereka yang tahu trend aku...aku mmng ska biaq event2 lapok then berkurun selepas tu baru aku cerita2...kali ni aku dengan sepantas mesin type kuno akan crita pasai gathering georgian yg hanya disertai oleh 6 org...kah3....ermm...memula kami nak p tngk wayang then, cita yg best suma lmbat2 trok..soo..decide p maen roller blade ja..

aktiviti bermanfaat dan penoh adegan lucah ini disertai oleh perempuan2 simpanan aku..haha... cik cubit-cubitan, cik selendang, cik sekeping, cik sukan menyukan dan juga cik slim...okeh saksikan adegan panas mereka...


yg pakei selendang merah tuh cik cubit cubitan...time nie dia baru lepas melakukan adegan2 yg x dapat dimaafkan..hahaha....



sesi mengajar adegan panas....


da smallest tu adik cik sukan menyukan...yg blakang tu mak nye..=)



penat sudey...bergambar pulak...

lepas jatoh gara2 adegan panas, bagi mengCover mereka bersantai sebentar...


berenti seketika....


dah terre skit nih..but then cik cubit cubitan tetap perlukan bimbangan moral...


saket pinggang sumey nyer...bagos3...


arghhh..posing3 dan posing...xtahan...

rapat2 skit...jatoh kalo, biar semua jatoh.....


barisan2 pelakon....


mereka, mereka dan mereka...=)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..i heart them..

3 luahan perasaan =):

GhOsToNe said... Reply To This Comment

beshnye hang out!

megi said... Reply To This Comment

wuuuu...nape saya takde pn.....

cik botoX said... Reply To This Comment

-->ghostone: hahaha..yeah..girls day out..=)

-->cik megi: awak kan jauh di perantauan..xpe nnti sy bwk awk pegi sne...