ads

Friday, March 12, 2010

korang rasa aku hot ke??

comel lak..=) haaaaaaa.......cik megi yg maen..hehe..aku da x smpat nak berkecimpung dalam arena game2 nie dah..huhu..bukan sbb aku da tua atopun aku da pencen, its just that, no time 2 play2..huhu........



aku suka aku suka aku suka aku suka....=)

5 luahan perasaan =):

megi said... Reply To This Comment

wuuu..ninja...game ni xramai org mesia maen...tu la leh dapat name awak tu..kalo x kene letak name pelik...

megi said... Reply To This Comment

wuuu..ninja...game ni xramai org mesia maen...tu la leh dapat name awak tu..kalo x kene letak name pelik...

Lt. fDanialz said... Reply To This Comment

gem per nih? cam bes jer huu

Lt. fDanialz said... Reply To This Comment

*aku suka aku suka aku suka aku suka....=)

cik botoX said... Reply To This Comment

megi: wuuuu...kalo x awak nak letak nama ape??

danny:game pe ntah nama dia..aku lupa la..hahaha..