ads

Tuesday, April 27, 2010

3 in 1

Salam…lama aku berkabung, menahan jeri jemari aku dari menari nari di setiap sisi keyboard..tpi aku tewas jua...da lama aku x post menda2 alah kat cni..but then dun get me wrong...aku still on9 melawat lawat follower aku..cuma aku x tinggal kan jejak...sori guys..


untuk follower2 aku thnks sbb maseh bertahan..luv u oll..ketat..=)

Ermm..hari ni mungkin aku x berceloteh tentang hiburan, saket hati mahupun kutukan mungkin…

Aku terbaca satu risalah..(sori2 bukan terbaca..aku amik kat 2nd floor..free risalah nie.ngeee =)) dalam banyak2 isi kandungan tu…aku tertarik satu ayat..

“bersabarlah…bukan usahamu sia-sia, Cuma kemenangan lewat tiba”

Bila aku baca menda nie…aku teringat pasai sahabat aku kat matrik…

Cantek, baek org nya….rajin xyah ckp la….berkali kali ganda dari aku…tapi bila time kuar result dia masih x mencapai tahap baek..aku kesian weii tngk dia…dia workhard gila, kalo nak dibandingkan dengan aku yg asek tidoq ja kan masa dia stay up…huhu..menangis xyah kata la…kesian wei..

Apa ja yg aku boleh ckp....sabar je….tpi dia mmpu tamat matrik….dan sekarang aku rasa dia lebih selesa dan Berjaya di maktab……..bukan tempat belajar yang jadik ukuran, tapi sejauh mana kejayaan kita..kan3…

Bukan usaha sahabat aku 2 yang sia2, Cuma kemenangan lewat tiba…kan nor =)

post nie aku nak wish kat ANEM..hepi belated besday...=) sori dear..tuntut adiah kat png k..=) sayang kaMoo

8 luahan perasaan =):

sakinahshakur said... Reply To This Comment

:)

wanhairi said... Reply To This Comment

hoi..wat apa???study kaa?? Mimi dah balek?

wanhairi said... Reply To This Comment

hoi..wat apa???study kaa?? Mimi dah balek?

SyahmiFikri said... Reply To This Comment

2 la dugaan.. aku pon selalu rasa camnie.. tapi takpa.. ada je balasan utk die

AcanCapik said... Reply To This Comment

hm, rezeki tu di ditentukan Allah. dapat ilmu tu un rezeki. mungkin lambat sikit nak dapat. apa pun, bykkan bersabar, insyaAllah, kita dapat juga apa yang kita nak. sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik untuk hambanya... =)

cik botoX said... Reply To This Comment

sky: hg renyeh ja noh...haha

Q: hg demam trok ka wei??

syahmi: xpa..apa2 pun usaha doa tawakal..=)

acancapik: a'ah...inshaallah..=)

Anonymous said... Reply To This Comment

aku nk hadiah gak...

cik botoX said... Reply To This Comment

owh..ye baeklah...sila tinggalkan alamat jiran sebelah...ngeee..=)