ads

Tuesday, May 04, 2010

kisah aku, dia, dan volkswagen versi cerpen..

salam...

huhu..mintak ampun mintak maaf..(aku nie reja mintak maaf ja)...

xpa la..
dah lama aku x membebel...
soo di malam yang ala2 tengah winter ni, aku nak crita skit la apa yg dah jadik ngan aku selama aku menghilangkan diri..(hilang la sngt)...
sejak minggu lepas...mingu lepas2, aku g keje...huhu..walopon ada lagi 2 paper exam aku x abeh..huhu..sbb aku kesempitan sngt dwet...aku maleh nak mintak kat mak...nak bwk kuaq dwet simpan lagi la aku sayang...maklumla..simpan dwet nak kawen...kih3..gatai2...

lepas keja tu aku ikot cik megi balik bangi..dengan harapan nak bawak bug comel balik kolej..so that senang aku nak mengangkut kotak2 untuk simpan barang ujung2 sem nie...

aku dengan gumbira start kete tu..ok ja jalan...tapi...............
baru ja jalan beberapa saat, naik bukit mati!!!!...dah xleh start..LANGSONG!! =(huhu..da lama tunggu baru boleh start..cik megi tanya..still nak bawak balik kolej ka?? aku kan terlebih konfiden..maka aku pun bawak balik kolej..

da kuaq tol..sikit lagi nak smpai kat kolej, kat traffic lite..mati lagi!!!!...dan aku ketaq macam nak mati...kol cik megi..huhu..dan FYI aku bukan penyabar org nya...mujuq cik megi seorang yg sangt tenang di kala aku ketakutan dan keketaqkan..huhu...hg gila apa...masa tu kat kul 10 lebey..mau pagaq upm tutup jenoh...
cik megi suruh tngu beberapa ketika dan sambil2 tu aku menggatai la sat ngan cik megi di talian..=)

at last...bug comey kembali idup..aku memecut selaju laju nya ke kolej....

jumaat lepas anta balik bug kat cik megi...mesti cik megi rindu bug comey..=)

dan....

sambung di en3 seterusnya...pengalaman mencemaskan aku....


P/S:ini sekadar gmbaq hiasan..cik nadaq...jumaat lepas aku g amik dia kat perhentian serdang..n she's so xcited..=) ngeeeeeeee.....

8 luahan perasaan =):

Kanda said... Reply To This Comment

amboi..berjalan sakan..hehe

nada said... Reply To This Comment

of cos la i excited naek volkswagen ni! ahahahha TQ ADILA!

ayaa alyy said... Reply To This Comment

comel nyer keretaaaa tuhhhhhh :)

Kanda said... Reply To This Comment

Menanti cik botox bawak kereta semester depan..kihkih

cik botoX said... Reply To This Comment

kanda: is...doa la bnyk2 bgi boleyh bwk keta..=)

nadaq: haha..aku tao hg syok trok..walopun mcm dok lam oven kan masa jam tuh...welcome dear..

aya: tu keta cik megi...=) keta ja ka comey, i punya model kat kereta 2 comel ke..=)hehe

anish said... Reply To This Comment

cantik gambar tu :)

Kanda said... Reply To This Comment

bila cik botox nak jadi follower saya??hehe

cik botoX said... Reply To This Comment

anish: haha..thnks dear..=)

kanda..: sowie..okeh2..sy da follow awk...