ads

Wednesday, May 26, 2010

telah ku jwb akhirnya...


23 PERKARA YANG MUNGKIN KORANG TAK TAU
  • Tulis 23 perkara rawak (random) tentang diri anda (tak kisah ler benda tu fakta ke angan-angan ker cita-cita ker imaginasi ker tentang 'body' ker awek, pakwe, makwe etc.)
  • Tag lak benda ni kepada rakan blog anda (sekurangnya 5 orang)
  • Kalau tak ikut peraturan, di mana keseronokan "TAG-TAGGED-TAGGING" ni :)
okep..basically, tulah rules dia..so, shall we?

23 kita fakta tentang aku..err..random je la yerk..

1. aku cepat simpati kat org..tambah2 pakcik2 yg mai mintak sedekah, org buta n etc..

2. aku x suka org ckp kuat2 dalam tempat kecik yg tertutup, x kesah la jamban ka, keta ka, kabel car ka, bingit wei..saket ati...


3. aku suka bila org gelak2 dengan jokes aku..=)


4. aku xska bila org ckp aku bagi bad influece kat org sbb, aku jht sorang2, aku x ajak pun ampa nak buat jht kan3...dah besaq pikiaq sndiri la..


5.aku x ska laki murahan..eh..cmna tuh? haha..aku x ska laki yg terlalu terhegeh hegeh sngt kat pmpuan...jga ego wei..not 2 high, not 2 low...


6. aku ska surprise a lot ok!! =)


7. aku suka menangis masa mandi..Y? sbb nnti aku xdapat nak agak berapa banyak da aku menangis, sbb ayaq mata cmpuq ngan ayaq shower..haha


8. aku ska pakai baju yg warna kontra..tpi aku suka lagi baju putih..

9. aku suka hang out ngan membe2 aku, x kesah la pmpuan ka laki ka, beramai2 ka, berdua duaan ka..jnji aku selamat..=)

10. aku ska belanja org bila dwet tngh menggunung..haha

11. aku x reti nak mintak hutang kat org...

12. aku xsenang nak jatuh hati kat laki, unless he's special...kan3...=)

13. aku suka membebel sorang2 senyap2 masa bwk keta....


14. aku suka mkn mcd..big mac lagi la..aku suka beli hepi meal..


15. aku suka tanya soalan...


16. aku x ska laki yg suka amik kesempatan kat pmpuan...


17. aku lagi suka kemas umah dari masak2....

18. aku suka shopping GUNA DWET SENIRIK....puas...

19. aku suka org paham apa yg aku nak, which is not...*sigh


20. aku nak jadik arkitek..tpi aku bakal pendidik..owh my owh my.....


21. aku xsuka bila org suruh aku bwt menda x ska, sbb aku akan tetap bwt tanpa rela hati...

22. aku xsuka bwt bnyak reja dalam 1 masa...

23. aku sayang family aku, kawan2 aku, cik megi aku banyak3, walopun aku x reti tunjuk yg aku apprecite depa....


haha..disebbkan dia suruh 23 list ja, soo 23 je la walopun banyak lagi pasai aku yg terpaksa aku sembunyikkan demi mengelakkan paparazi..haha

huhu...nak tag sapa yerk...erm... suma follower aku wajib bwt unless da penah bwt..hehe..

2 luahan perasaan =):

Kanda said... Reply To This Comment

mcm mana tag orang? sory, i'm begginner.. hehehe

cik botoX said... Reply To This Comment

hehe..copy paste ja tag yg org tag kita, then paste kat new post, jwb tag 2,

then....

tadaaa...

publish post..=)