ads

Monday, June 21, 2010

aku nak jugak wish father's day...


salam..

dimalam yang sunyi lagi sepi lagi suram dan seram nie...
aku berblogwalking, facebook-ing..
bnyak jugak post2 pasai fathers day nie..
hehe...
soo aku pun nak jugak la buat entry fathers day..

tpi entry nie akan dimulakan dengan hari berkemas aku..
yaa...akan ada perkaitannya..
tungguuu...

macam biasa..ahad adlah hari mengemas...
hari nie aku bangun mcm biasa....
zohor baru bangun..
dok tngu jugak mak aku nak bising2 suruh anak teruna dia nie bangun..
ya3...aku tao....
mak slalu ckp, hey ada 3 anak laki cmnie la umah..
mcm tongkang pecah...
hey..kamoo, kamoo dan kamoo
yang kat luaq tu..
aku perempuan tulen okeh...
haha..mak aku ja boleh kata mcm tuh...
=))

owh..kembali ke cerita asal...
mak buat mee kuah ari nie..
lagi la aku bersemangat...nak bangun awal (awal la sngt)
lepas mandi..aku tngu arahan ja dari mak..
mesti ada punya lah...
aku dok lalu lalang kat rak kasot yg kotak nya
tinggi menggunung...
mak pun suruh aku kemas2, asing mana2 kasot yg dah x leh pakai..
yg boleh pakai tpi maseh elok tpi kecik, suma akan dibagi kat org yg memerlukan...

aku nie, selongkaq punya selongkaq...
tadaaa.....
aku jumpak kasot kat bawah nie..=))

 hey kiki lala...mari bergembira..lalala~
kasot nie mak ngan ayah beli masa umoq aku tadika (aku taski okeh)
=))
bila tngk kasot nie, aku teringt aku penah tangkap gmbaq ngan volkswagen
pakei kasot nie...masa tuh dengan shade pakteh aku..hahaha....
bergaya kalah mak datin...
lepas aku belek dan belek dan belek
dan belek.......

aku nmpak tulisan nie kat kasot...=))
 patot ayah beria ia suka aku pakei kasot nie dolu2...
haha...ada secret rupanya...
my daddy is da best..=))
yeahh....ayah ja tau cmna nak pujok aku yg keras kepala nie...
aku belek lagi....
hehe..ada dinosaur....=))
ayah suka beli mcm2 kat aku..
kadang2, adik2 aku jeles gila...
aku yg 1st dpt basikal yg sekecik2 basikal 
sampai sebesaq besaq basikal...
adik2 aku dpt yg besaq ja troih.haha...padan muka

 still in good condition kasot nie..nak simpan kat anak aku lah...=))
mula la aku nak terbayang2 cik megi...hehe
sudah2..
nie entry father's day, bukan megi's day..hehe 
(mintak ampun cik megi, tolong jgn pancong saya)

aku selongkaq lagi...yalaa..
suma kasot nak kena cek..
satgi boss besaq sound..hahaha

tiba2 aku nmpak kasot nie....=))
 ya2..aku tao kasot nie dah buruk bagi hampa...
tapi x bagi aku....
nie kasot ayah...
ayah suka kasot nie...kalo kuaq mana2 ngan ayah
mesti ayah pakai kasot nie...


n...masa form 4 aku bawak kasot nie p mrsm...
aku suka pakai kasot nie, walopun nampak burok
tpi bila aku pakai, kasot nie buat aku rasa
aku dekat dengan ayah....
(adeh2..mata masok habuk)

tadi aku tengok kasot 2 pastu aku senyom sorang2...
hermm dah x boleh tngk ayah pakai kasot nie..
xpala..
biaq aku ja y pakai..

dan disini aku nak ucapkan Selamat Hari Ayah
untuk semua ayah2 kat luaq sana...
(cerita aku mcm tiba2 ja abeh kan..haha..lantak p kat hg laa..)
=))

soo..bagaimana anda mengcelebrate father's day??
cerita laa...=)

okeh...
selamat malam...

9 luahan perasaan =):

oh nada said... Reply To This Comment

babe. suka buat aku sedeh! hukkkkk.

semoga arwah dicucri rahmat. Al-Fatihah.

cik botoX said... Reply To This Comment

haha..hg nie nada..
post aku habeh ceria dah tuh...

al-fatihah untuk arwah..

FyZa said... Reply To This Comment

semoga roh arwah ayah cik botox dcucuri rahmat dan dtempatkan dkalangn org2 beriman..;)

Kanda said... Reply To This Comment

kasut yg comel... huhu

cik botoX said... Reply To This Comment

fyza: amin...=)

kanda: comel kan3....hehe...kalo muat cm nak pakai agi je..

Lovely Bella said... Reply To This Comment

erkk muat eh pkai kasut ayah.. btw kasut kiki lala tuh comey!!!

cik botoX said... Reply To This Comment

hehehe...kasot ayah besar skit...
tapi x de la pakai pastu lari2 boleh terpelanting..hehe

btw..tq =)

b!Ntang said... Reply To This Comment

kaklong...
hehe;)..
xpa2..nasib kita sama je..
kita doakan tuk 'mereka' ye..

al-fatihah tuk arwah ayah cipa n arwah pakcik ahmad..

sob.sob.sob...

cik botoX said... Reply To This Comment

a'ah...
al-fatihah..