ads

Monday, June 28, 2010

ronggeng habis habisan...

salam...


again..entry yang kilat x berapa nak kilat..sebenarnya aku nak bagi tips kat hampa, tips cmna nak pilih kasut ikot kesesuaian kaki...memandangkan sekarang kan banyak gila jenis kasot (especially pompuan k)...tngk la kat blogshop..naek rambang mata aku..haha...tpi aku x suka yang pre-order punya..huhu...aku suka beli yang ready stock..=) mcm2 kan...dengan wedges nya, pump, flat, open toe la, platform la..ala..bagai2 laaa...




tapi aku xleh nak bagi tips 2 hari ni la..aku x smpat nak mengarang panjang2.....sebab nya hari ni mau ronggeng sama itu syukor n matjon...lama la plak rasa x kuaq ngan matjon kesayangan semua tu..hhehehe...sori2 gelak syaitonnirrajim...syukor??hahaha..lagi la lama...sejak tahun bila ntah aku x penah jumpa dia, walopun taman dia depan umah aku ja..hahaha...ala...membe skola rendah...org laen slaloo nya x kesah sngt contact balik ke x...


aku?? yaa..aku nie x lupa org..tpi aku maleh nak contact sngt...ngan cik megi pun aku x kol sngt, apakan lagi msg...jaoh ayam panggang, dari api....hahaha sori la wei...noh..aku x lupa aiihhh....sebenaqnya dok tngu matjon kol nie...ala ujan plak balh balik pulau...2 la weii..aku suruh dok belah sini tamao...dok gak kat pulau2...kan susah nak mai sini...hahaha...


okeh la wei...nak chiow..owh..btw...=) pas ronggeng nnti mau ke umah itu toko OLIE Molie Lolie..hehe...okeh2..saja hiperbola....nak p tngk shawl baru sampaei..=) weehuuu... kalo ampa nak tngk shawl cntek2 p kat blogshop ni.. SHAWL~2U.. beliau (oie molie lolie) ada 10 org adik beradik dimana semuanya pompuan...haaa kau....pecaya ke tak nih..ala...betol la...aku dah tngk semua adek beradik dia...=) sngt bahagia kan...


ok lah...daa semua...mau nonton muvee arini kok (bak kata angga..hehe..sori deh angga.)...


wehuuu...mari ronggeng...=)

7 luahan perasaan =):

FyZa said... Reply To This Comment

yup stuju ngan cik botox..klu beli on9 lg suka yg ready stock..mlas nk tggu pre oder..hehe

wanhairi said... Reply To This Comment

Makcik, nak beli ayam 3kilo..

1khw4n said... Reply To This Comment

ronggeng pah ceroh....lps ni jd dila roggeng..hahaha

dunspeak♥ said... Reply To This Comment

nak ikowt ronggeng gakkk ;D

cik botoX said... Reply To This Comment

fyza:xlarat nak tunggu kan..mau nya plak, masa dok tngu terjumpa kasut yg lagi cntek dan murah..owhh..melepas..hehe

Q: sila ke kedai sebelah ye bang...cheq x juai ayam2 nie..nak p maarket..

kuwe: hahaha..lawak nya...(dengan nada sinis)

cik belog: nnti kita ronggeng sama2...where r u??hehehe

syue said... Reply To This Comment

i'm waitinggggg ;DD

cik botoX said... Reply To This Comment

hehe..tips sudah siap..mari baca..=)