ads

Tuesday, June 15, 2010

sesi jawab tag part 2...

1 . Ape kah name belog anda dn kenape anda memilih name itu ?

kau, aku dan mereka... erm..sebab blog aku, bukan 100% pasai aku ja...bercerita pasai pengalam org laen buat kita dapat gmbaran pasai future..

 
2 . Apekah Link Belog Anda Sekarang dan Bagaimane boleh timbul idea untok menamakan nyeaa seperti itu?

http://cekgumath.blogspot.com..cmna timbul? sebab pakai pelampung..hahah..ala aku amek kos math, n cekgu wannabe...so aku letak je la...ala kecoh la...menda 2 pun nak tao..



3 . Apekah Method dalam penulisan anda ?

method?? nie dah mcm dalam math..aku boleh guna Runge-Kutta method, guna sandwich teorem, L'hOpital rule...pilih2..haha..method aku free writing..but i prefer more pics..kdang2 pic describe more kan..
aku bnyak bercerita pasai aku yg nak kenai dunia yg makin tua..
aku banyak bercerita pasai kau yg x penah puas dengan harta dunia, kau yg dah sedar yg ternyata
tugas menjadi khalifah belum selesai..
aku banyak bercerita pasai mereka yang banyak buat aku terduduk dan terfikir...

 

4 . Pernah terase nak hapuskan belog anda ? Sbbnyeaa ?

xpun...owh aku x fofuler..sooo xramai la sngt org nak stalk blog aku..dan bwt apa aku nak hapuskan...
haha....cik megi suka baca..=) follower2 aku yg best cmna...

5 . Pernah Tak Ahli Keluarge Anda Membace belog anda dan ape kate mereka ?

penah kot..sbb adik aku pun ada blog...depa x kata apa2 pun...

 
6 . Ape perasaan anda apebile org lain mengatakan bahawe anda punyee belog ini burok sedangkan masih ade yg mengatakan belog anda chantek ?

owh sedikit pun x terkesan kat aku...biaq la cntek ke x blog aku..jnji isi mantap...

 
7 . Bilekah anda mempunyei belog ?

2009...ala baru setahun jagung....

 

8 . Siapakah Orang Pertame Yang Mengetahui Anda Mempunyai Belog?

cik megi..=)
 

9 . Ape perasaan anda apebile orang asyex mengatakan tentang belog anda di sekolah?

kata la..huhu...aku kurang berperasaan..haha..
but once aku emotional...jgn hampiri...
sebelum slaiper jepun aku terjolok dalam lubang hidong hg... 

10 Orang Keatas Seterosnyeaa untok di Tag . 


1. as
2. is
3. Q
4. mijea
5. fyza
6. nurul harun 
7. follower aku
8.  follower aku
9.  follower aku
10.  follower aku

***

5 luahan perasaan =):

FyZa said... Reply To This Comment

cik botox mmg rajin wat tag..bgus22..teruskan...keh3

Kanda said... Reply To This Comment

macam mana nak tag n nak jwb tag??? tak reti... huhu

b!Ntang said... Reply To This Comment

owg follower kaklong gak!hahaha;)
adakah cipa kena tag???wakakakka=DD

cik botoX said... Reply To This Comment

fyza: haha..nie yg pending berkurun punya nie...

kanda: sy dah reply kat blog awak...sori 4 da late reply...

syifa: kena bwt...=) sbb anda follower saya...

b!Ntang said... Reply To This Comment

kaklong: ok!will do!hehe;)