ads

Thursday, June 10, 2010

sila tenang kan fikiran

salam..

ya..mungkin post nie agak emosional memandangkan aku dalam emosi yang x stabil sebab result da kuaq...walopun it just greds belum kuaq poiter lagi, aku sngt frust...hermm...kadang2 terpikir jugak kenapa aku amik kos math nie..


budak2 bio akan terlopong kalo kami ckp kami amik kos math...tapi hampa tao dak kami budak math terlopong kalo dengaq ampa amik bio..haha...mind set kita kan...bila bercerita pasai math, org ckp gila la amik math..bnyk 2 formula...haha blajaq math sampai xdak number la nak habaq..


bila tngk result menyesal amik math, tapi aku lagi suka math dari mcm2 subjek yang lagi penuh huruf dan fakta...soo..aku tao perjuangan aku belum selesai walopun sat kita kat atas pastu kat bwh  (maleh nak hbaq pointer terok) dan aku tao aku x leh berenti tengah jalan...



ala xkan tatao rational number, real number..hahaha




dis is how 2 expand ok murid3...ikot cekgu kalo nak pandai..haha

dis is da next easiest solution k...sila tngk dengan teliti..

ini bukan nak maen hide n seek ye adik2....tolong bukak minda supaya result x terok macam cekgu *dush3 kena kat batang hidung sendirik..

nie ja yg betoi...data nie masa amik kat jurnal yg nak kena present bersama enchek mos dan enchek jan...
saya suka bwt presentation..haha...org laen ketaq aku bleh plak suka...
penin3...


soo...bila aku stress nie salah satu tempat nak luah...selain itu saya ada juga tips2 untuk hilang stress...

  1. makan?ooo..not good not good
  2. shopping....is a therapy...hehe no komen..
  3. lepas je kat blog..
  4. jerit tepi sungai...
  5. yg paling senang...tu mintak kat Dia...tenang..
okeh itu sahaja dari saya...

mood saya maseh ting tong...

kepala maseh turun naek...

selamat malam..

8 luahan perasaan =):

Kanda said... Reply To This Comment

sama la result saya pon!!!!!!!!!!!!

cikkiah said... Reply To This Comment

waahh...hebat lah dia suka no...huhu

mCsh0rtY~ said... Reply To This Comment

hey dear..result da kuar?

cik botoX said... Reply To This Comment

is: huhu kita serupa

cikkiah: haha..nom ja suka..formula belum tentu..hehe

as: xagi..gred ja baru

FyZa said... Reply To This Comment

haiihh akak x suka math..huhu..tgk number bnyk2 nie mst rasa nk pngsan..ok tpu...ekeke..
shoping dpt ilang stress..i stuju..tp jd stress klu tme dt x dak..huwaaa!! T__T

cik botoX said... Reply To This Comment

haaa...btul2...nie baru lepas shopping on9 nie..hehe.lega skit...

Lt. fDanialz said... Reply To This Comment

entry ang kali ni bes la dila hahaha..

kita same la dila.. kadang2 aku pon ada gak terpikir cam ang terpikir nih...math kte belajar bkn maen no daa...


anyways, nice entry =]

Entry Terbaru : Kerajaan Israel memberi sumbangan kemanusiaan kepada Palestin??
► Play. ▌▌Pause.

cik botoX said... Reply To This Comment

huhu tao xpa...

neway..thanks..=)