ads

Thursday, June 17, 2010

tag dari cik hanim

1. adakah anda rasa anda hot?

hot?? owh mintak maaf la... cuaca sekarang agak panas memandngkan suhu bumi meningkat tanpa sempadan...owhh tidak3...global warming..


2. upload wallpaper pc/ laptop yang anda guna sekarang.


3. cerita pasal gambar nie.

ape je nak crite..hitam itu menawan..owh kira kena la dengan aku yg hitam nie..
haha..sebenaqnya maleh nak letak apa2...aku bukan tngk wallpaper nie sngt pun
hahaha..

4. kali terakhir makan pizza?

pizza yg mana? kalo pizza hut...memang dah lama la aku xmkn..
cik megi x suka sngt pizza, cik pontianak kekasih hati aku 2, x mkn pizza,
soo...memang dah berkurun aku x mkn pizza hut..
kalo pizza kat pasar mlm 2 slalu la beli..haha


5. lagu terakhir anda dengar?

ku ingin kamoo..cik megi bagi lagu nie..
dan sngt sweet lagu nie..


6. apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?

bukak FB sebab maen game, smbil shopping on9, sambil tngk tV..haha
terre kan aku...buat bnyak 2 menda skali

7. selain nama sendiri, anda dipanggil nama ape?

alaaa..nie dah jwb dah tag yg lepas..pangil adila ja la...


8. tag lagi 5 orang yang nak kena tag?
is
-as
-mijea
-fyza
-mira ellyna


9. sape orang no 1 dengan anda?

course mate saya, rakan kolej saya, teman segossip saya
=) 


10. katakan sesuatu kepada org no 5.

saya tag awak...wajib buat tao..=)


11. no 3 ada hubungan ngan sape?

ngan aku laaa...haha mijea nie skandal aku ngan as..=)


12. bagaimana dengan orang no 2.

wuhuu...owh madu ku...


13. kata kata cinta untuk orang no 4?

wuhuu..kata2 cinta? ermm..jom mkn secret recipe nak? =)


14. berikan 5 fakta mengenai orang yang anda tag?

-depa sngt la baek..
-depa suka naekkan balik semangat aku..
-depa happening..
-depa aku blh bagi 2 thumbs up..
-senyum yaw...

9 luahan perasaan =):

mCsh0rtY~ said... Reply To This Comment

syg..sy terharu...sob..sob..nak nanges..*giler emo*..hahaha..tQ so much tao!

chop3..act, sy tatao cmne nk print wallpaper..huhu

cik botoX said... Reply To This Comment

hehhee...=)

guna print screen la yg..
xpun guna snipping tool..
=) lagi senang

FyZa said... Reply To This Comment

fuyoo 2 ayt2 syg ke? keh3..jom2..cik botox belanja..cik fyza ok ja..haha..nk blueberry chess cake 10 slices bley? ;p

Kanda said... Reply To This Comment

ala.. yang hari tu punya tag pun tak terjawab lagi.. takpe2.. i try... hehe

Kanda said... Reply To This Comment

lepas guna print screen tu nak paste terus ke???

hye cik petro!

mCsh0rtY~ said... Reply To This Comment

kat mane nk jumpe menatang tuh,,*malu3*..

cik botoX said... Reply To This Comment

untuk as n kanda: yang print screen carik kat keyboard..hehe..pastu paste...hehe..

tapi awak guna w7 kan..carik kat menu ada snipping tool...senang guna yg 2..

fyza: hehe..kalo 10 slices, kita kena ajak org laen..hehe...suruh org laen blnja kita..hehe

Kanda said... Reply To This Comment

masalahnya dah buat tapi x kuar gambar pun.. kuar kotak kosong je... pelik3...

cik botoX said... Reply To This Comment

awak buat yag mana nie?
print screen ke snipping tool?