ads

Wednesday, July 07, 2010

best wishes..=)


salam..hari ni 7 haribulan 7..
hee besday adik aku yang last..
dan 15 tahun..tapi tinggi melebih lebih dari aku...
haha aku ckp mcm aku banyak adik ja..
aku ada 2 ja dik..xdak kakak, x dak abg..
hahaha...

kat sini aku nak wish hepi burfday kat dia..
may god bless u..
try hard untuk PMR tao..
puan radziah risau kat hg tao dak adik...

haha..nak cerita ka serba sedikit pasai adik aku?
xyah la kan..haha
org selalu tanya kenapa dia glap skit dari aku n adik aku yg 20 thn tuh..
ermm jawapan nya...

puan radziah la kata..haha...
masa tengah ngandungkan kat aku n adik aku yg 20 thun tuh,
mak aku suka tngk cita cina..
sebab tu la putih dan sepet..
(tapi aku x putih pun..jgn tertipu..tapi sepet tu mmng aku x leh tipu la)
n..masa mak aku ngandungkan kat adik aku yg last tuh,
mak aku suka tengok crita hindustan..2 yg gelap tu
hahahaha..
kalo x pecaya tanya puan radziah..

okeh...hepi besday adik....
kasut bola jadi taruhan untuk PMR dia..
so kita tengok nnti..
haha

8 luahan perasaan =):

dunspeak♥ said... Reply To This Comment

epi besday utx adikk jugak..pmr wt elok2..akk nak blnje kasut bola 2..hehee

cik botoX said... Reply To This Comment

hehehe..
dah nak kena start kumpul dwet nie..=)

cik botoX said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
Cik Alin said... Reply To This Comment

hepy bday utk dia k...hehe

b!Ntang said... Reply To This Comment

epy bday dik!!
hahaha;))
hurm..npe ek dik kurus ag dri abg ngah????

ngeh3..ops!!! =)

cik botoX said... Reply To This Comment

cik alin: tengkiu..=)

syifa: haha...tu sebab adik cerewet gila kalo badan naek skit..xabeh2 ngan bola dia..

Sendra said... Reply To This Comment

tarikh 7hb 7 ni pun sebenarnya banyak memberi makna yang besar kepada adik aku..keluarga aku takkan lupakan tarikh ini sampai bila2...hurmm..

aku harap kau sayangilah adik kau selagi dia ada..tarikh tu tarikh adik aku meninggalkan kami selama2nya dulu..hurmm..

Sokongan anda kepada blog kueh tart selama ini sangat bermakna buat diri saya..terima kasih daun keladi.

-Sendra.

cik botoX said... Reply To This Comment

yaka...
innalillah...

sabar wei..