ads

Thursday, July 08, 2010

bug comel maken comel..=))

salam..


entry comel dari aku yg hensem...haha..dah nama pun gila VW kan..tambah2 yang beetle tuh..n u know wut, i miss "bug comel" damn much...hari tuh g hantar sport rim kat umah cik megi, nmpak "bug comel" tengah lepak depan kedai makan...aku rasa macam nak pelok ja...haihhh..terok dah aku nie...tapi...tiba2 slaiper aku putus plak masa aku jalan belakang "bug comel"...malu kah? owh tidak..haha..cik megi la nie, pijak lak slaiper aku yang dah mmng tunggu hari nak putus... 


haha..aku ingt lmbat lagi nak tngk "bug comel" pakai sport rim baru..aku ingat nak membantu la cik megi skit hulur 2 3 4 5 rat fulus nak bubuh sport rim baru..dwet x masok2 lak...tengok2 cik megi dah g kedai g pasang siap dah...huhuhu...cik megi nie...hold la dulu..kang fulus nak mkn pun xdak sbb nak make up "bug comel" huhu.....


tengok..aku mula la nak membebel...huhu...awat tatao fulus lambat gila nak masok..slalu masuk awai....huhu.. dan cik megi dah hantar pic "bug comel" pakai sport rim baru..hah..berkilat engkau....gila comey lahhh.... cik megi nnti kita tukar cat pulak k..tnguu sy..jgn nak pegi tukar sorang2...nnti kita g skali...tnguu fulus yerk..=) kuang3...


owh..sem nie mmng kena banyak berjimat gila nih...dengan enchek kaboi (ahli baru dalam keluarga cik botox n cik megi) nak kena jaga elok2....nak tambahkan "bug comel" punya kecomelan...wuhuu...xsabar nya..i can imagine how "bug comel" looks in red...=))


soo...aku persembahkan..."bug comel" b4 tukaq sport rim..




dan nie pulak "bug comel" dah pakai kan sport rim baru..=) 




eh asal kaler x sama? haaha...adobe photoshop la nie..bukan salah aku.hahaha...sila tampaq laju2...




adoi..rindu terok dah nie..malam nie jugak aku nak p jumpa "bug comel"...sapa2 nak ikot, sila kembang hidong....wehuuu..jom p ronggeng sama "bug comel"..owh btw..aku dah tengah siap2 nie..ada appointment dengan tuan besar megi, n nak jumpa kekasih aku nombor 2 "bug comel"..


sekian saja laporan kaji cuaca dari saya..hingga bertemu lagi dalam mimpi buruk aku..haha


daa

11 luahan perasaan =):

NorFa said... Reply To This Comment

chomel!

cik botoX said... Reply To This Comment

wuhuu..toche2..=)

FyZa said... Reply To This Comment

huhu chomel gila ah..klu kaler pink lg menarik tertarik..ngeh3

hentakbelipat said... Reply To This Comment

style ahh ad VW

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

comel3~ :D

FareedSairi said... Reply To This Comment

sgt meminati kete ni...hope to have one in the future

Sendra said... Reply To This Comment

waoahhhahah..pertama kali aku jumpa term bug comel untuk kereta ini..hhaha..aku ingat lagi masa kecik2 aku panggil kereta ini kereta katak..hahah..

Sokongan anda kepada blog kueh tart selama ini sangat bermakna buat diri saya..terima kasih daun keladi.

-Sendra.

cik botoX said... Reply To This Comment

cik fyza: hehe..kalo pink macam cik megi tamao naek ja..hehe..

hentakberlipat: haha...keta cik megi..aku tompang bawak ja..

cutebabygirl: thanks dear..=)

fareedsairi: hope u'll get one in da future..=)

sendra: hehe..sy panggil keta kura2...

saya sentiasa sokong kueh tart..=))

cik botoX said... Reply To This Comment

cik fyza: hehe..kalo pink macam cik megi tamao naek ja..hehe..

hentakberlipat: haha...keta cik megi..aku tompang bawak ja..

cutebabygirl: thanks dear..=)

fareedsairi: hope u'll get one in da future..=)

sendra: hehe..sy panggil keta kura2...

saya sentiasa sokong kueh tart..=))

cheximm said... Reply To This Comment

wahh sumpah kiut.
tetiba rasa mcm nak gila kat VW lak.
oh dedi~

cik botoX said... Reply To This Comment

hehe....apa kata kita gila sama2...
its super duper kiut..