ads

Wednesday, July 07, 2010

i'm away...

salam..
hey there...


aku nak say sori sbb lama x update, x BW..haha...aku sedang di kolej sudah..isnin bz service keta..mkn mee sotong kat pdng kota, lepak station 1 la bagai2, last2 balik umah kalut kemas brng...tpi x pa...xsia2 aku p mkn mee sotong kat situ...sedap hingga jilat pinggan la nak habaq..


aku tidoq beberapa jam, slasa nak drive g gombak...xkan nak suruh puan radziah drive, kesian la wei..balik nnti puan radziah nak keja pulak...then setel daftar adik aku kat uia, aku balik kolej..smlm ronggeng sama enchek megi kekasih hati ku..haha..ronggeng la sngt...dating kami? owh..kedai mamak sudah..dan dating kami lagi meriah bila sport rim baru untuk "bug comel" dah jupa..


akhirnya, sport rim keta untuk "bug comel" dah dpt carik..smlm g amik sport rim keta kat org tuh, dan aku?? hahahaha senyum bagai nak gila la.....cantek kot sport rim tuh...xsbr nak tngk "bug comel" pakai sport rim baru...haha aku dok suka2 kat cik megi, dia suruh aku bayaq kalo nak naek "bug comel"...kurang ajaq btoi..haha...tngu laa...hey saya pun reti bawak la "bug comel"..nnti sy kidnap lagi...haha


dan hari nie, owh masih bnyak menda nak kena setel...so how? mlm nie aku akan berblogwalking k...


n untuk follower2 aku yg aku belum ucap trimas tuh, trimas kay..GTG...nak p lepak opis sat..haha


owh..


Pee/Ass: untuk semua budak kolej aku yang mengenali "opis" sejenis kucheng, opis dah mati kena patuk ngan ulaq..info dari cik petro....dan ternyata sahih...




n a zillion thanks untuk cik petro, sudik menumpang kan aku yang merempat nie...sayang kamoo ketat2 la..=)

4 luahan perasaan =):

Kanda said... Reply To This Comment

wah, adila join jugak ke MPP?

takziah utk family Opis.... huhu

cik botoX said... Reply To This Comment

haha...xjoin la is...dtng menyibuk..
kena balik awal..smlm mak hantaq adik kat uia..alang2 balik sekali..=)

Anonymous said... Reply To This Comment

awt hg x jilat pn pinggan mee sotong 2?haha

cik botoX said... Reply To This Comment

sebab hari tu aku pakai skirt ala2 gurlish..
soo aku x leh tunjuk ketaksenonohan aku..
hahaha...