ads

Wednesday, August 04, 2010

lama diam..datang bising2..

salam


aku baru habis tengok cita yang dah berkurun di gembar gemburkan...huhu
tapi aku baru tngk..
gila lambat la aku nie..
tapi kalo gossip aku cepat la..


sapa yang memperkenalkan aku kat cita nie??
mat syah n da the geng...
mijea siap hafal lagu dia...
hahaha...


cita apa??
3 idiots...yang versi hindi tu..
ala cita yang amir khan belakon tu..
memang taste aku la cita nie...
hahaha...
meaningful wei...
xsia2 3 jam aku....


nie pic dia...sapa yang x tngk lagi tuh..sila la tngk...





huhu..aku baru nak tngk salt malam nie..sooo..jangan nak gatai cerita lagi okeh..haha..
jumaat nie kita tngk the last airbender k kawan2...sapa nak tngk?? mari join aku kat the mines...lepas semayang jumaat okeh...harusla bukan aku yang nak p smyang jumaat...cik megi 2..plus aku akan menolong cik megi di sebuah parti...parti?? hahaha..ya kot..


ok then...
better cut da crap..


till then..

6 luahan perasaan =):

FyZa said... Reply To This Comment

hehe..nk join tgk cita airbender bleh? hehe

cik botoX said... Reply To This Comment

haha...mari2...
tapi cita salt ok lagi kot..
mari kita tngu crita the expandables plak..

sakinahshakur said... Reply To This Comment

3 idiot cooliusssssssss!
mcm org gila aku tgk cerita tu.
sat gelak , sat menangih, pastu gelak balek.
hahaha., x betoi dah.
tapi, siyesss, meaningful sft flow cte dia..
i like jugak!
kan3

:)))

cik botoX said... Reply To This Comment

haaa..
tao xpa..
ulang banyak kali kot..
lagu pun da blh hapai...
haha

Azwandy Bin Muhamad said... Reply To This Comment

cerita ni mmg sgt best...sgt meaningfull...huhu...

cik botoX said... Reply To This Comment

betol3....
mmng semua feeling ada la tngk cita nie..
huhuhu..siap nanges agi...