ads

Wednesday, October 27, 2010

post x berfaedah..

assalamualaikum..


terasa lama sudah x membebel..mana tak nya...fokus aku kat blog dah lari..nak ku kejar x dapat, nak ku kendong x dak plak..kuang3....bila aku post 2 3 menjak nie, sesingkat mungkin...komen yg membina dari kawan2...awat hg post ciput sngt..x puas nak baca...kalo aku post berjela pun ampa baca yg bawah ja kan..soo sama ja..haha...


tadi ada photoshoot tergempar ngn kanak3 nie...ala..kamera hp gua yg cikai nie ja jadik taruhan...pic suma Q akan edit..hahahaha..(gelak syaitonnirrajim)..aku? malas la wei...Projek paper aku baru ciput bergerak..huhu..mmng kalo lumba ngan siputbabibelaansepanbob sah2 aku kalah wei.....aku update nie pun sbb nak bagi oksigen kat blog aku yg tercungap cungap ala2 ikan lumba2 di bawa ke darat selama16 jam...


banyak idea nie nak merapu..tapi....yg penting harus di pentingkan dulu..bukan aku nak kata blog picisan aku nie x penting...sbb kat blog nie la tempat aku dpt kan balik semangat....setiap kali aku jatoh di timpa tangga batu, aku ber BW..blog2 mereka buat aku kuat..kalo aku BW aku x tinggal tapak kaki pun, dan aku akan stalk habis habisan blog yg menjadi mangsa semngat2 aku....haha...


owh ya..nie ada la pic tadi..satu ja...pic pompuan mana ntah....berbaju kurung dari pagi buta sampai petang trang tang2....gila busuk pompun nie...owh..dia bukan la cantek mcm mariah kari, x seseksi angilina juling, dia gadis kampung sahaja ya...harap maklum.....sila tengok sampai juling.......haha...

4 luahan perasaan =):

Wan Zulqhairi said... Reply To This Comment

Aku cakap ka aku akan edit??? hahaha... yo yo ar ja...

nyonya penang said... Reply To This Comment

ya la..
kalo hg x ckp pun hg kena jugak edit..
miahaha

cik ainil said... Reply To This Comment

adi..follow la aku. hehek. kisahcikainil.blogspot.com

nyonya penang said... Reply To This Comment

enot?!!
wei..rindu nya..okeh2...will do..