ads

Saturday, October 30, 2010

tempat melampiaskan marah mereka...

yg baru itu x semestinya cantek...
yg lama itu x semestinya x berguna...
belajar menilai diri sendiri, sebelum menilai org laen....
kalo berani bermain dengan api, jgn takot nak terbakar diri sendiri...
kalo berani bermain dengan air, jgn takot lemas di air dalam...
diri kita x hebat mana...jgn belagak hebat....

**ini pesan untuk diri sendiri dan kawan2....
kalo x leh nak tegur direct, tegor berlapis pun ok jugak...kuang3...

post aku mcm x dak motif kan...tapi siapa makan cili dia la terasa pedas nya...

owh..lupa pulak..kat sini ada pesanan dari anonymous untuk sesorang...(aku tolong sampaikan je..katanya aku ada blog...mana la tao kot2 jantan itu baca blog aku...haha)

kepada enchek J.LO (jantan laki org):

(pesanan ini utk yg seorang itu..okeh..yg laen jgn nak gatai terasa plak..)

"enchek...kalo berjanji biar berpada ye....kalo da janji tu pandai2 la tunaikan...selama mana kau nak belakon, aku tatao...jgn sebab nila setitik rosak susu sekapal...kau nak jahat tolong jahat sorang2 yerk...kalo ko berani hasut org laen, mmng kau syaitan bertopengkan manusia!!..aku x leh maki ko lebih2 sbb nie blog org laen...sila sedar diri okeh..jangan nak belagak atas harta org laen!!..owh..lagi satu, ko tu pendatang baru je, jgn nak memandai kat tanah org laen....sekian terima kasih"

itu sahaja dari aku dan anonymus...2 3 menjak nie, anonymous slalu ja bercerita masalah kat aku..so..i'll keep da secret k dear....=)

till then...=)

2 luahan perasaan =):

Wan Zulqhairi said... Reply To This Comment

haiyoo...mak hayam sangat pemakian itu...

nyonya penang said... Reply To This Comment

yaka?
haha... i tolong2 je......