ads

Thursday, January 06, 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

salam..


hye blogger2 dan anon dan makcik2 dan pakcik2 dan ladies dan gentlemen...fine..aku melalut...setelah lama sudah aku x menjoin GA ka contest ka, arini terasa pulak nak join sebab gepren i tag i...


ini GA adalah berkaitan sejenis kuih muih yg org kampung mcm saya nie panggil pendrive....pemberi GA nie adalah izamir ridzwan..kacak org nya..awwww...**aku bukan bodek k......jadik..bagi mengetahui nya dengan lebih lanjut sila lah klik link kat bawah gambaq nie.... senang saja kwn2, x perlu slogan x perlu jwb soalan objektif ka, subjektif ka..semudah kacang kuda kan...


...klik sini klik sini klik sini...


maka dengan itu..org yg ditag adalah.............
1. cik puan a.k.a cik nad
2. cik ainil kesayangan ku
3.cik lovely bella yg comel
4.cik kinah yg cool


selamat ber GA ya kawan2....owh lupa la pulak..hadiah nya............


##Spesifikasi hadiah :
  • Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org... Ala-ala macam cabutan bertuah gitu.. 
Selamat Berjaya..!!!

3 luahan perasaan =):

nyoyapinang said... Reply To This Comment

nice blog yeah...

nyonya penang said... Reply To This Comment

wahhh...nama baru...=)
toche2....

nyoyapinang said... Reply To This Comment

hehe..http://cikgumate.blogspot.com/