ads

Sunday, February 20, 2011

bio betol kome nie....

salam 
AWAS..ini adalah post bahasa perak..mintak besabor je la ye..(walopun aku org penang, jgn ingt aku tak panda kecek kelate, tak tahu cakap perok, sleng nogori skit2 je, sleng sabah fail sbb jadik mcm indon)


begini manusia yang celik IT katanya..(maaf..gua rabun IT).




situasi 1: berita tergempO pasei seorang mamat mengutuk org pendang yg beli KFC
tindakan seseorang: wujudlah page kat FB 'kami benci org yg kutuk org pendang'..
tindakan yang lain: tolong la LIKE...




situasi 2: berita  tergempO pasei fasha sanda pakai bikini
tindaan sesorang: wujudlah page kat FB 'kami benci fasha sanda'..
tindakan yang lain: tolong la LIKE...




situasi 3: berita  tergempO pasei  dr. rozmey dan cerita 2 alam nya
tindakan sesorang: wujudlah page kat FB 'kami benci dr. rozmey dan 2 alam nya'
tindakan yang lain: tolong la LIKE...


situasi 4: berita tergempO pasei laki2 dan pompuan2 mengaku single padahai dah kapel.
tindakan sesorang: wujudlah page kat FB 'kami benci BF n GF yang mengaku single'
tindakan yang lain: tolong la LIKE...


dan situasi2 seterusnya....banyak bebenor le teman tngk kat fB tuh..bersepah sepah..ate kome banyak bebenor masa nye ye nak benci2 nie ye..iyo le, teman nie 24jam satu hari pun x cukup..mane kan nak berus gigi nye lagi, nak berkejor kejoran ke kelas, nak bako umah kak limah...ish..banyak bebenor le keje teman ni haaa...


dan yg terbaru wujud le pulak page kami benci blogger...syabas mere bete....tapi teman tao..kome nie benci kat blogger2 yg jht je kan..xkan le kome nak benci blogger tegOr mcm teman dngn kawan2 teman nie haa...tapi ate terase le jugak hati teman nie..mane idok nye, teman nie blogger ye dok...


tapi tak ngape le, teman maaf kan je le, mane yg benci membenci tuh ye..bukan ape..x elok benci membenci nie..nnti le teman buat post pasei xelok benci2 nie ye dok...owh ye..teman bukan nye nak kate x bagus buat page2 bagai2 kat FB tu, tapi bior le bertempat nye dok....atte kome x suke kelawOr pun nak buat page, bio betol mekome2 nie...


mane yg terkasor bhsa tu tmn mintak ampun la ye..teman nie blogger yg lemah...izin laluan teman nak berhibernasi kejap ye..


tata...




pic source: GooGle, fasha, dr. rozmey..
crita asal sorce: WaMoZuWaHa

5 luahan perasaan =):

loading said... Reply To This Comment

kito bakor mekeme y benci blogger~~ XD

Wan Zulqhairi said... Reply To This Comment

situasi untuk aku tak de ke???

nyonya penang said... Reply To This Comment

loading: yeah..bakor..kite bakor..

Q: situasi apakah?? 'kami benci BKW'..hahaha

Fathiah Farid said... Reply To This Comment

ahaha..ate meke sume tu nak tumpor agaknor ha..haha..*fail dialek perak.

nyonya penang said... Reply To This Comment

fathiah:a'ah..itu ler teman rasenye lee..(hehe..prektis make purrfect)