ads

Monday, February 07, 2011

jerejak island with georgians..=)


hye kawan2..seperti yang dijanjikan..ini adalah trip jerejak island with georgians..
owh georgian?? apakah benda itu..
georgian adlaah mereka yg bersekulah di st. george's girls' school..=)
kira reunion la nie kan even 7 org ja..
last minit punya plan...
maka mari menjamu mata..ada yg pic aku x edit..malas...
haha..jadik mari menjamu santapan mata..

mari sy kenalkan mereka..soo xdak la aku kena kenaikan every pic kan..

ini adalah bakal dokter..enchek leen namanya..=) walaupun muka dia ayu..dia punya gelak ngan cara lari sebijik masa kat SGGS dulu..haha

ini adalah enchek fareha...dia nie dari dulu sampai sekarang kuruih gila...aku tatao apa rahsia dia..dan dia sngt gojes oke..=) ini adalah bakal PR, pengacara n etc....fofuler u nnti dia...

ini adalah enchek ina..aku penah buat entry pasai cik pontianak dulu kat entry INI..aku dengan dia nie bagai isi dengan tulang, ikan dengan ayaq, kura2 dengan perahu..mcm2 la...xabeh nak cerita pasai dia nie...dia nie bakal enjiniar...uishh

ini adalah enchek olie molie lolie...dia peniaga shawl bersama keluarga...dia ada 10 org adek beradik dan semua pompuan..mmng aku nganga wei masa mula2 dulu..dia bakal lawyer okeh..

ini adalah enchek diba yg dari dulu sampai sekarang tetap mcm kanak2 dan cute..dia bakal akaunten...=)

ini adalah enchek sky atau lebih dikenali sebagai enchek sekai...beliau mmpunyai sense of humour yg sngt tinggi...dia adlaah juga bakal enjiniar..=)

last sekali..enchek nyonya...enchek nyonya merupakan pemilik blog nie..dia bakal lecturer..aminnn.......=)
 okeh dah perkenalkan semua..mari lihat aksi mereka...
















14 luahan perasaan =):

b!Ntang said... Reply To This Comment

wah! lawa! cantik! hehe :)
jeles!!
ada apa ja kt sana?? hehe

tatens said... Reply To This Comment

jelesnyee dilaaa ;(

knapa ampa suma2 makin gojess?waaa~ aku pon georgian jgk dlu, tp x gojes mcm hmpa2 suma ponn..
i miss u oll so mucchhh si cantek2 sekalian ;)

Wan Zulqhairi said... Reply To This Comment

semua dah ada boiprend ka??? bak mai sato...

nyonya penang said... Reply To This Comment

cik bintang: ermm apa ja ada.. paintball, dan atviti lasak laen..sila google..haha..kami p setakat nak photoshoot ja..

enchek taten: anda georgian...anda gojes okeh..=) miss u too enchek are2...

cik wan zulqhairi: ada 3 lagi single..haha...sila pilih...

SyahmiFikri said... Reply To This Comment

eh2... sya nak bakal PR tuh.,.

bley tumpang fofular.. LOL

iming said... Reply To This Comment

saya nak jugak 1~~ahak XD

nyonya penang said... Reply To This Comment

haha..aku nak bagi ina lah..hahaha

iming said... Reply To This Comment

OMG O.o...hahaha..comel x dia(wat2 xkenal) hahaha

nyonya penang said... Reply To This Comment

haha..kalo aku kata x comei pun kena cubit, kata comey pun kna cubet..haha..hg p la tngk snirik..haha.. (mcm x penah tngk..)

iming said... Reply To This Comment

hai ina(mintak2 dia x baca)

nyonya penang said... Reply To This Comment

hahaha...mcm tu ka nak mengorat...

Kelas kU p@Gi said... Reply To This Comment

nyonya.... ni view kat penaneg ka??

nyonya penang said... Reply To This Comment

harus lah...nie kat pulau jerjak..

wanie said... Reply To This Comment

fareha mmg kurus keding aja kan. i know her. heee :)