ads

Monday, February 07, 2011

mereka yg menghiasi meja solek..=)

hye semua..


sebenaqnya aku nak cerita n tayang2 gambaq aku p reunion ngan georgians.. tapi..aku x abeh edit lagi...hahaha...so aku letak post nie dulu bagi hangat skit blog aku yg hangat2 tahik hayam nie..okeh..


kebanyakkan perempuan meja2 solek akan dipenuhi dengan alat2 solek utk yg suka bersolek ya kwn2..untuk yg ulat buku, ulat novel, ulat magazine, ulat beluncas dan ulat bulu, semestinya banyak buku2, dan macam2 lagi lah...untuk aku plak, ntah la.. meja solek adalah tempat meletak barang2 sekecik2 alam dan sebesaq2 telapak tangan..haha...apa yang dok bertenggek kat almari solek aku...mari kita lihat...


owh yeah...aku tatao nama otromen nie sbb otromen sangat la besaq family nya..how come i can remember each of them kan...so sapa2 yg tao otromen nie nama apa, do leave a comment okeh..=)

ini ala2 bear brick skit..yg nie encik ainil yg bagi masa besday aku yg 13 or 14 =)..not sure..celebrated dekat McD after skool...hey...best kau tao...

sapa x kenai pakcik hijau nie?? angkat jari kaki...ini adlah pakcik shrek..kalo tekan kat reben baju dia tuh nnti terjerit2 dia kata "i'm an ogre"..ye2..aku tao la kau ogre pkcik oooii..

ini adalah metro man...aku nak beli mega mind tapi da abeh la........tangan dia boleh gerak2 ala2 menari cha2..hahaha

ini lagi sebuah otromen..aku tatao nama..sebenaqnya yg nie dia x leh bediri dengan eloknya sbb stand dia hilang..aku beli pun bundle ja weh...so aku buat stand senirik...nmpak dak?? haha..aku x letak pun..

ini adalah puan Dragon bini enchek donkey dalam cerita shrek tuh..yg kaler silver tuh masa dia kena tangkap  oleh enchek Rumpelstiltskin kat istana...

ini adalah enchek gingerbread a.k.a gingy..=) kalo tekan blakang baju perisai dia nnti dia nyanyi "lalalalala" dengan annoying nya..haha.rasa nak sepak ja..

ini ala2 bear brick jugak..hell yeah...aku dpt from my fren who like me secretly....tapi yg sweet sbb dia berusaha untuk aku cabut nama dia time tukar2 hadiah tu...hey..itu sweet okeh..=)

ini cik buntal yg kalo tekan sirip kuaq lampu..ini jugak torchlite aku kat umah..=)

okeh..itu saja dari saya...semoga bertemu di waktu dan hari2 laen..hari ni x boleh jumpa..haha

4 luahan perasaan =):

Wan Zulqhairi said... Reply To This Comment

ni entri meggi yg buat ka??

nyonya penang said... Reply To This Comment

haha..aku la yg buat..=)
awat? ala2 kejantanan ka post aku?

iming said... Reply To This Comment

mugkin lebeh kepada kanak2 ribena...
harini hari apa???..hari yang ceriaa~~ohoo..ok..stop!

nyonya penang said... Reply To This Comment

iming...aku tao la aku comey sampai hg nak pngl knk2 ribena..miahahaha