ads

Sunday, April 17, 2011

hari khamis lepas: cakap keluaq asap woo

salam..

pada sepurnama lalu aku dan pembesar istana pergi melawat negara ais yakni negara asal aku..
(gedebuk..jatoh katil) homai2 (cdt to Q)...
mimpi le pulak.....aku hengat kan dah balik negara asal...(sila sepak laju2..)
kuang2...so mari tngk2...apa yg dibuat pada khamis yg lalu yang disertai oleh 
enchek Q, enchek mijea, enchek shah, cik mos dan cik nyonya...=)

 ini diaaaaaa......err..nie ke pembesar istana -_-"... macam kanak2 ribena jer...siap bersarung tangan bagai nie..

olololo...dok pikir strategi tamao bagi jatoh tergolek di ladang ais tu ke cik adik...

aku rasa depa nie ada skandal..haha....mijea cuba berpaut pada Q..Q pulak cuba berpaut tepi tepian..kih3..

ini gambar wajib..time aku maen roller blade pun amik gak gmbaq kasut tuh..

sila fokus kat manusia kiri dan tengah saja...yg kanan sememang nya muka mintak penyepak..haha

ini lah sifu.........tunjuk ajar ku sifuuu (teruih menyanyi!!)

nie masa dok tngu jentera pemberat dok tambah ice bagi melicinkan lagi dan meningkatkan kadar untuk jatoh..huhu..


masa g maen tuh aku jatoh dua kali...1st mmng x dapat dikawal dengan baek walopun muka dah bersungguh tahap kura2-lintas-jalanraya-sesak..yg second tu aku x leh trima..sbb ada mamat kuruih langgaq aku...mmng hangin satu badan la wei..aku jatoh siap melutut macam nak propose plak tuh..abeh kehenseman aku...ceit..

aku mmng dok aim mamat tu dari awai sbb 3 kali dia langgaq aku...hg x reti maen, maen la slow2...dia dok maen laju2 boleh, pastu x leh break rempuh abeh suma org...maen mcm aku nie, slow n steady..biar lambat asal selamat...ish3...

so..sapa2 dah penah p maen meh le kongsi skit tips tamao bagi jatuh ka, tips tackle awek time maen ice skating kata..haha...okwh lah..sblum aku merapu lebih banyak baek aku berenti..

p/s: doakan untuk viva aku esok...huhu..takottt...

nak tau lebey lanjut..boleh tengok kat sini: SUNWAY PYRAMID ICE

4 luahan perasaan =):

Wan Zulqhairi said... Reply To This Comment

saya disitu..

b!Ntang said... Reply To This Comment

bestnya g sana! :)

nyonya penang said... Reply To This Comment

@Wan Zulqhairi ye3...saya tau...

nyonya penang said... Reply To This Comment

@b!Ntang a'ah..=) sangattt...