ads

Monday, April 11, 2011

wanna see who rock my weekend?

salam..
macam mana weekend ampa??
owhh..nak tayang skit nie (bukan skit..aku rasa banyak)
weekend aku yg best gilaa...
saja nak bagi ampa jeles..
ini trip budak math kolej aku yg dirancang selama 2 minggu..
at last jadik jugak setelah ada beberapa cadangan yg masuk akal xmasuk akal yg xboleh dipakai jugak ada..semestinya cadangan aku yg merapu la kan..haha..(ke sg gabai akhirnya)
jadik mari menjamu mata anda..


 ini adalah sg. gabai yg dihadiri kami...

 dari kiri: enchek sentap, cik EM (event manager), dan cik nyonya kesayangan ampa (bwueekk..)


 ini adalah dayang2 yg kami jumpa kat sg. gabai..haha


 ini adalah team maskulin yg coba bermain rugby dalam ayaq..

 ni x penoh nie..ada lagi yg x masok...


 yg muncung tu errr...(tao2 la sapa kan)

 perenang antara bangsa (yeahhh!!)


 mereka pendaki berjaya.......sila upah mereka untuk mendaki mana tempat yg ampa rasa best..


 yg mulut kembung berbaju merah itu adalah sifu BBQ..bakaq arang dengan jaya dan cepatnya..


 ini adalah anak2 ikan enchek sentap hati maknak...


 ini adalah..err..tangan..eh bukan2..ayam2 yg di bako..kite bako je..


yg belakang bersalaman adalah datin2 baru balik meeting..yg depan PR mereka..


yg tersengeh itu adalah cik mos ataupun merangkap event manager, bendahari, bendahara, ajk makanan, ceti dan ETC..


 ini masa OTW balik..singgah sat tepi empangan kenyir..err..bukan2..aku tatao nama..haha..cuba lihat mereka2 yg cam whoring x abes2 itu..spot any?


 ini adalah err..mcm mana bleh sesat gmbaq bopren org kat sini nie..haha..owhh..ini pemain bola barca (errrrr.....-_-")


err ini pun sapa punya adik bawah umur nie..terlepas ikut kami..bawak je la..kang nanges lak..


 see.......told cha..spot anyone who never miss the camera?


ini adalah kurita yg aku naek utk kesana..milik lelaki yg nmpk rambut itu..hhaha..tapi sila tngk cermin pandang belakang..see my lips? auwww sexyyy..-_-"


jadik itu sahaja santapan mata ya kawan2...sila carik santapan rohani juga..jgn lupa untuk pergi beroliday n beriadah bersama teman2...nnti da keja da susah nak kuar bersama..soo dun miss this precious moment..

do take care everyone...
n last shout

"Friendship is unnecessary, like philosophy, like art... It has no survival value; rather is one of those things that give value to survival."
- C. S. Lewis

8 luahan perasaan =):

Anonymous said... Reply To This Comment

tu empangan semenyih aka tasik semenyih..u ols blaja bnd ni tme pmr dl...subj geog...coz kt situ kwsn tadahan ujan yek...

p/s: kim salam kt player barca....

elmoluya said... Reply To This Comment

u know what? jeles weyh! tak pernah lagi pegi gabai. (-.-)"

nyonya penang said... Reply To This Comment

tu cik anon: wooo...baru tao nie..sebelum nie tau tapi lupa..haha..owh baek2..inshaallah sy kirimkan salam..

elmo: hhuhu..1st time jugak tuh..nnti buat gathering pi gabai la...wuhuuu..

b!Ntang said... Reply To This Comment

best g gabai! da pernah p dh! haha...
dekat je ngn tempat kami neh haaa... :))

bila nk nek broga plak?? kalu nek broga... lagi dekat ngn tempat kami.. lalalalala~ =))

nyonya penang said... Reply To This Comment

cek ooii..broga pun dah naek dah aihh..

b!Ntang said... Reply To This Comment

alaaaaaa.. yka?? ops! hehe

EB said... Reply To This Comment

Waaa bestnye rindu nak camping.. RINDU GILER.....

nyonya penang said... Reply To This Comment

@EB
kan....kalo nak camping sorang2 x ke gila pulak nnti org kata..xpasai2 kena baham pakcik belang..