ads

Tuesday, January 17, 2012

How's my birthday look like?

salam alaik..=)

masuk hari nie dah genap umur aku 23 tahun 4 hari..apa?? nampak muda..(<--bercakap dengan imaginary friends) ya3..aku tao aku tao... aku mmng awet muda..haha.. dulu boleh la muda sebab botox.. laa nie x maen dah botox2 nie.. laa nie p spa okeh..spa Q (kenapa Q..haishhh)

soo..post nie adalah nak menayangkan gambar yang mengiurkan...seperti kek yg lazat..hadiah yg best.. kawan yang terbaik..=)hampa ada?? aku ada....miahaha..

tanpa membuang masa aku...masa ampa kesah apa aku..haha mari menjamu mata sampai berjujuran air liur..miahaha..

Malam 12 Januari 2012

aku terima sms dari kekasih gelap ku iaitu enchek mos...beliau jugak merupakan sugar mummy i..aww.. (rasa macam hot jaa ada sugar mummy)..beliau mengajak pergi ke bukit ampang..namun aku adalah insan yang lemah kalo tidak bertemu ubat aku setiap hari iaitu TIDOQ..enchek mos suruh aku tido dulu..pastu nnti obenite..aku mcm x expect apa2 sangat pun..

tapi masa nak keluaq tu...si harapuchi Que tu pakai slaiper seblah laen seblah laan plakkk... dia pun lari selaju mungkin naek atas..(aku pngl dia masa dia lari tu..ingt kan x nmpak aku lagi..mau aku kena terajang jgk budak)soo kami tunggu kat bawah...dannnn sebenaqnya aku dah nampak KEK tu....=) haha...rasa nak senyummm sampai telinga..tapi aku control macho..mana boleh tunjuk gelojoh aku.. x cool laa walopun masa tu rasa nak lompat tinggi2 smbil gelak setan..haha... maka teruslah ke Bukit Ampang.. LALU....


Tadaa....=) uuu... i suka sbb ada seteroberi ngn ada nama nyonyaaa......telime kaseh enchek mos yg gangster itteew..uuu..walopun muka gengster tapi dalam hati ada taman astakona...haa enchek mos bopren i tu bagi kad jugak dia panggil kad 5 minittt..haha...tapi comel ja isi kandungan dia..haha...mana bleh tunjuk..dlm kad tu enchek mos beromantik dengan i jaaa..haha..


X beragakkk nganga...tao la kebuloq...tapi sedapp wei...rugi gila sapa x join..haha


sebelum ni ada satu lagi perhentian iaitu kg baru...slalu kami p mkn nasi cmpoq yg gulai ayam dia lazat nak mampos tu...tapi dah tutup...so lepak2 dan terus ke McD..lalu beransur pulang..

Hari Kejadian 13 Januari 2012

enchek megi buah hati pengarang jantung dan limpa dan hempedu dan ginjal dann..
cukup3....hahahaenchek megi telah mengambilll cuti di hari jadi sayaaa...yeayyy..=) kalo mcm tahun lepas, keluar mkn pun lepas cik megi habeh reja...mkn pada jam 1 pagi...bersma latip dan cik zaza dan ikan bakar yg lazattt....tapi pada tahun ini..cik megi telah bersama saya seharii suntukkk..yeay...=) telime kaseh kucheng...dan cik megi dngn berhati2 drive sperti shumaker terus ke pavilion...dann


sebenaqnya aku dapat kol from watson yg aku dapat hadiah..aku tatao la sbb apa...lucky draw member ka, besday ka..ntah..yg aku tao dia kol suruh p pavilion amik hadiah.....dan..kat atas tu gmbaq depan Watson Pavilion...aku mmng kipas-susah-mati watson...abeh segala menda carik kat sana..sbb tu aku ada mmber card.. tngk laa tngk la...aku dapat HP HTC Wildfire S berkaler pinkk....wuhuuu... dan jugak barang maybelline......=)

mari kita mengintai secara dekatt...

haaa...ini dia hp pink yg comey lote....hp nie hanya sesuai utk yg berjari saiz jari barbies..kena halus, tirus dan mulus...kalo x mmng berjanggot la jugak nak type msg...macam aku nie..tekan satu huruf keluaq habeh 2 3 huruf..penat haku nak mendelete nya..tapi comey sbb kaler pink and sesuai untuk mereka yg suka ON9..comel dan mudah dibawa...


nak tngk apa yg ada dalam beg maybelline.......tadaaa...ada la lagi sebenaqnya..nie aku amik sample jee...haha..bagi si Cik Pontianakk jelesssss...hahaha..(mak aku dah booking dulu nie hoii...)..mak aku pantang....mentang2 la anak dia nie haram satu menda pun tatao pasai mekap..haha..

Pada 15 Januari 2012


Tadaaa...aku dapat headerr baruuuu dari enchek Iskandar....=) tengkiu mikiu Is....cantek..walopun ranting2 tu awak dah amik daun dia..haha....so kalo nak baca apa lagi dia komen pasai aku boleh ke SINI..=)
ayoh kitaaa terjahhh....

Pada 16 Januari 2012


haaa kau.....hg tngk hadiahhh dia bagi...hg tngk....hahaha...sexy kan baju tu..tapi bawah dia labuh sampai lutut...kalo pakai dengan inner...chantekkk..=) mcm mana aku tao? sebab aku dah try..miahaha...lepaih dapat tadi terus naek try okeh....comel je...x ketat, flowy dan comel..=) dan jugak Mr Que telah memberi sehelai satin shawl kaler pinkk....homai....pink okeh..lucky me..aku ada baju kaler pink yg nak di matchkan..

ohh....mr Que jugak telah membuat satu post untuk akuuu....haha...teharu okeh...dah dua org buat post pasai besday aku..sedangkan aku terkial2 baru nak update blog...cishdale...apa lagi...ayoh terjah tanpa segan siluuuuuuuuuu dan x pakai baju...eh -_-"....DISINI!!

huishh pnjng bebenor aku punya post..next post akan di shortlistkan hadiah apa yg aku dapat and daripada sapa..=) nantikan kemunculan senarai terbaik untuk tahun ini...miahaha... dan saya maseh menunggu lagi satuuu hadiahhhhh...haha...nak tahu apa...tunggu next post okeh..

okeh itu sahaja dari saya..

selamat tido dan...


err...dan...


err...


sambung tngk Nikita...bye..

=)


9 luahan perasaan =):

Iskandar Shah said... Reply To This Comment

Bestnya dpt hadiah!! :-)

Enchek Bertopeng said... Reply To This Comment

naaakkkk sikiiiiiiiiiiiiittt!!! hahahaha.. btw kalau talented try la http://aj7835.blogspot.com/2012/01/bring-out-your-talent-you-might-be.html

nyonya penang said... Reply To This Comment

@Iskandar Shah

hehe..lama x dapat hadiah banyak2..teringat zaman mude2

nyonya penang said... Reply To This Comment

@Enchek Bertopeng hoiii22 kek ittew sudah habeh okeh..haha....ala...bukan x talented...tapi malaih la wei...haha

nada hanis said... Reply To This Comment

MAK AI DAPAT HP !? weyyyy aku nak fondation maybeline!!! aku memang nak beli nanti. aku punya dah habiss. pleaseeeeeeee

FDanialz said... Reply To This Comment

perghh dapat HP baru tuuh.. bagi hadiah sempena birthday kaa?

Enchek Bertopeng said... Reply To This Comment

hohoho.. ok~~~
singgah blog jgn lupa klik2.

nyonya penang said... Reply To This Comment

@nada hanis haha...xdpt den nak nolong haa...foundation dah ditempah kekasih ku iaitu mak aku..haha...HP ittew..err.. sudah tamat riwayat.. tidakkk..

nyonya penang said... Reply To This Comment

@Enchek Bertopeng haha..mmng slalu klikk punn...pantang masuk p klik dulu...