ads

Monday, October 26, 2009

tenang..bila riang...

jam menunjukkan 2.41 pagi..aku dengan
mengah nya sampei kat bilek..

bru abeh stadi..huhu..lusa exam..

ari ni terkial-kial bru nak stadi..

tdi g mines..bwt apa??

g melalak ngan mijea, mimi ng jan...

aku yg hanya bercadang nak pegi beli alatan exam tetiba p melalak skali..

hahaha..

xpa..

lpas tension..

8 lagu kami nyanyi...

pastu baru la aku ni terhegeh-hegeh nak p bli pen la segala bagai...

mau x nya..

pensel case aku penoh pen yang xguna..eh silap..

xleh guna..

dkwat da x keluaq..

tinggal sebatang ja..

terkontang kanting..

kami pun bergegas pulang...

setelah sampai

.tetiba aku dengaq satu bunyi yg menakutkan...

haaaaaaa...

rupa2 nya perot aku yg berjamming lagu sesuci lebaran..

huhu...

aku ng mijea p la bli nasik..

pastuh..smbung stadi..

pas naek tuh..

aku ng termengah-mengah nya..

terasa poket sweater aku vibrate...

eh sapa plak dok kol aku pepagi buta nih..

chentaku da lama di buai mimpi indah..

mak pun sama..

sapa nih..

eh????

mimi????

awat plak mos nih...

tiba2..

mimi terjerit2...

woii..

"pagaq blok aku dah kunci..."

aku serta merta suruh dia naek bilek aku...

sekarang dia tengah lena di buai mimpi kat bawah tuh..

aku bagi tilam 1 kat dia..

hahaha...

tdi dia pesan suruh tdoq..

tpi aku plak baru nak mula tulih post nih..

sooo...

skrang gue mau tito..

esk nak stadi..

borang pewaris x setel lagi...

2 assignment x antaq g...

2 minit mesyuarat xsiap lagi...

oh tidakkk...!!!


ok sudah2...

baek tito..

yearghhh..



slmat mlm mak....

slmt mlm chentaku...

slmt mlm teman2..

selamat mlm si kunang2...


4 luahan perasaan =):

mCsh0rtY~ said... Reply To This Comment

sronok tul korg p karoeke no...huuu~takpe la..
sumtime we hv to let our mind relax...kan35?

nada oh nada said... Reply To This Comment

padan muka hg.
haha.
lawa ouh background hg.

megi said... Reply To This Comment

slamat mlm....

dyla ahmad said... Reply To This Comment

to as: yeah..xp2..pas exam kta g overnite lak k..=)

to nadas:ahhahah...ak maleh nak ckp tpi hg da kta...haha..aku tao lawa backgroud aku...haha..bila nak mai cni g wei..

to cik megi: =)