ads

Friday, July 02, 2010

follower ku, superhero ku..=)

salam...

masa nya akan tiba...=)

aku menanti saat nie..siapakah gerangan follower aku yang ke 100???

mari kita tunggu, lihat, cangak, dan terbeliak...

kenapa aku tunggu..

sebab....hadiah misteri menanti anda....=)

(walopun aku x beli hadiah lagi...)
(kang aku beli G-string follower aku 2 teruna plak, kang aku beli penyembur AXE tu, anak dara plak follower aku ke 100 tu kan)

owh..jgn x folo plak, sbb nak tunggu yang ke seratus..mengada la tu...memang nak kena luku laju2..ala..kalo rasa blog aku ni sesedap nasik kandaq pelita 2, folo ja...tamao folo pun xpa..owh..tiada paksaan disini..kalo rasa blog aku nie masam cam limau nipis, kelat mcm langsat xmasak, masin macam peluh ketiak, owh, tidak mengapa jugak...butang pangkah [X] tersedia di atas..=) sekian terima kaseh

owh entry nie jugak, aku nak cakap TRIMAS yang a ZILLION untuk semua follower2 aku yg tercinta..=)

weh.....korang rock my day..cayalah..


7 luahan perasaan =):

Lt. fDanialz said... Reply To This Comment

wahh laju betul followers ko maken tambah eh, cepat je pecut dari aku.. aku baru jer 96..

aku nk unfollow ko la, nanti sampai 99 baru aku follow ko balek..boleh dapat hadiah hehehe =P

cik botoX said... Reply To This Comment

kalo hg mmng aku x bagi hadiah la..
haha..aku dah tao hg penah folo aku..
hahaha

FyZa said... Reply To This Comment

jeng3..siapakah yg ke100 2? sy nk unfollow balik..pas bla dah 99 bru follow balik..aci x? keh3..;p

Nur Su'aidah said... Reply To This Comment

tahniah!!! :) keep blogging~

cik botoX said... Reply To This Comment

cik fyza..=)
hehe yg 2 x aci yerk..=)

su: thanks dear..=) i'll keep blogging more than facebooking..oppss..
hehe

♥SYAFIQAH ♥ said... Reply To This Comment

keep blogging dear :)

cik botoX said... Reply To This Comment

thanks dear...=)