ads

Saturday, July 03, 2010

hantu paling x menakutkan!

salam..

haaa..kali nie aku nak cerita bertapa x terkesannya,
 nya cerita nie sebagai salah sebuah filem hantu 
yang masuk ke arena panggung wayang..

tadi setelah berdiri bagai batu kapur dan 
lesung batu di depan tempat jual tiket wayang,
masing2 setuju dengan sepetak suara 
muvee yang dipilih kali ni adalah....
9 temple...(thai muvee)
hantooooooo la KONON!

masok lambat 5min..ala..rilex arr bro..
5 minit kecoh sampai terkeluaq ayaq hidung...
masuk2, cik pontianak dah jerit2..
apa ke hal nya minah nie sorang..
aku carik seat nak letak bontot aku pun belum
dia beriya iya menjerit bagai2...xhensem langsong..cipodah..haha

kami tengok dengan tekun, dan aku sngt la suka tengok cita hantu..
dan cita hantu kali nie, sekelumit zarah hama
mahupun kutu babi x terkesan langsong kat aku..
aku dah start menguap macam org gila...
argghh..apakah??
cerita nie berbelit nak mampos..
serabut dia punya story line..
hantu x mencabar minda aku sebagai seorang anak dara yang kacak nie..
wei..x terangsang langsung adrenalin aku..
kejadah betoi la...

aku ngan mmbe2 aku sudah mula sesi mengutuk...
mujuq mamat cerita 2 hensem....auww...
(mmbe aku tanya..mana mau carik itu lelakis yang kachaks??)
dan untuk pengetahuan hampa...
scene terkejut, x mengejutkan langsong!!!
adoi2....mcm mana boleh buat cerita nie..

dah laa...maleh nak cerita pasai cerita hantu
paling xterkesan kat aku...

maka dengan itu..
out of 10..i'm just giving 4.67345...

6 luahan perasaan =):

Lt. fDanialz said... Reply To This Comment

nampak cam seram.. tapi bila ko cakap tak best, aku rase cam malas nak tengok lak

Lt. fDanialz said... Reply To This Comment

agaknye kalau ko jumpe hantu thailand tu ko lari tak?

tak pon ko boleh bawak dia g makan sambil tengok bola?

cik botoX said... Reply To This Comment

ermm..bola ja aku rasa..
takot org nak termuntah la tengok dia..
haha..
kang bankrup mamk tu xdak pelanggan..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

laaaa
bru nk g tgk mvie tu sok.
x best kaaa
hampeh toiii~
T_T

Anonymous said... Reply To This Comment

melampau!huh!

ina~

cik botoX said... Reply To This Comment

cutebabygirl: huhu..hantu dia x menakutkan sngt, baek cita hantu melayu ada jugak terkejut2 dia..hehe..
tapi kalo nak ry tngk pun boleh..hehe

ina: oppsiiee...sabaq na...sabaq..