ads

Wednesday, September 29, 2010

mari dekat mari dekat...

salam..


setelah beberapa abad aku x leh nak log in blog aku...
hari ni tiba lah masanya...


post ari ni, aku nak mintak tolong semua blogger2 sekalian..
untuk baca dan komen cerpen  kat next post nie...
cerpen nie semestinya bukan aku yg buat sebab 
aku sngt x reti nak tulih essay bm yg cantek dan mantap..
essay bi pun sama ja..haha..
aku hanya berpuisi..**chewah..ayat x leh blah..


cerpen nie hasil nukilan kosmate aku..
yg bernama enchek amir hamzah...
dia buat cerpen cinta nie atas permintaan kekasih hati nya..nana..
dia mintak tolong aku post kat blog, nak mintak komen org..
soo..mari kita sama2 tolong k...


untuk lebih senang baca..carik ja kat side bar aku..


till then..tunggu aku post cerpen tu k..=)

1 luahan perasaan =):

echah mashuri said... Reply To This Comment

okes okes....xsbr nk bc..heeee