ads

Thursday, September 23, 2010

testing2 1,2,3

assalamualaikum..

attention2..

nie ada sikit pengumuman...

bukan pengumuman raya, pesta tanglung x pun pengumuman kuliah batal..

aku nak bagitau yg aku dah x pakai nama cik botox..

sebab2 nya:
(perlu ka aku senarai kan?)


  1. sebab nama cik botox sudah kurang sinonim dengan pipi aku..
  2. sebab botox mahal..aku kena simpan dwet nak service enchek kaboi.
  3. sebab aku nak simpan dwet nak cat baru untuk bug comel..
  4. sebab aku x larat nak explain kat org kenapa aku guna nama botox..
  5. sebab mak aku kata botox x elok untuk kesihatan tubuh badan..
  6. sebab botol botox aku telah di curi oleh pak mat tempe..
  7. sebab aku nak pembaharuan..
  8. sebab yg ke lapan, ulang 1 sampai 7..kih3..

dan..nama yang menjadi pilihan aku nie, 
datang nya dari mak aku senirik...
aku terpaksa menolak nama cik bihun 
yg dicadangkan oleh wamozuwaha sebab
 cik bihun terlalu kurus untuk aku 
yg semestinya jaoh kurus dari gemok..
haha...nama yg di maksudkan..jeng3...nyonya penang..

kenapa aku amik nama nie?

sebab nya...
(ala skit da la noh)

  1. sebab nama nie tercetus bila aku balik raya dan di paksa potong rambut..
  2. sebab mak aku panggil aku amoi dulu sbelum potong rambut..
  3. sebab lepas potong rambut mak ckp aku mcm nyonya penang..
  4. sebab mata aku sepet..kata cik megi..
  5. sebab aku org  penang..
  6. tapi aku xdak mix chinese langsong..sila alert..
  7. sbb aku xdak la putih mana..malaysia is very hot..kuang2...
  8. sbb aku suka bila mak aku pngl mcm tuh..=)
  9. tu ja kot..haha

maka oleh sebab itu..
bagi menambah kan restu dari mak aku..
nama nie telah di pilih untuk di guna d blog...
untuk sapa2 yg x suka..harap maaf..
.mak aku suka..kalo mengganggu sensitiviti mana2 etnik
 aku mintak maaf jugak...

sekian saja dari aku..entry panjang berjela..

till then....

daa

10 luahan perasaan =):

wanhairi said... Reply To This Comment

cik nyoNYAH penang ka??? a.k.a cik tasek gelugor...

nyonya penang said... Reply To This Comment

haha....
mak aku x pngl la plak ngan nama tuh..
haha..
kuurang ajaq..
aku dah jadik pompuan tulen ok skrng..

wanhairi said... Reply To This Comment

awwwwwuuuu...pinky skrg naa....

nyonya penang said... Reply To This Comment

haha...
kita harus berubah..

FyZa said... Reply To This Comment

cik botox sudah mahu tukar nama ya..nyonya png? ehem...nice..keh3..;p

elmo blurb said... Reply To This Comment

hai nyonya penang! cis rasa macam lain macam je. da bese dengan cik botox. ngee

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... Reply To This Comment

hye nyonya penang

=)

new N3

ADA APA DENGAN 10-10-10

nyonya penang said... Reply To This Comment

cik fyza..: haha..kadang2 kena berubah kan..hehe

cik elmo: tu la rasa pelik sejenak..xpa2.blh pngl cik nyonya..x pun cik penang, x pun cik botox..=)

cik gadis kg separa bandar: hye there..=)

elmo blurb said... Reply To This Comment

prefer cik botox lebih mudah! ngee~

nyonya penang said... Reply To This Comment

as u wish dear..=)